Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ

 ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ  ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ



      Σε μιαν εποχή κατά την οποία οι μεταπολεμικοί «νικητές» και, κατά τεκμήριο πλέον, εχθροί της Ανθρωπότητος «επικαιροποιούν» την ακατασίγαστη δίψα κυριαρχίας τους επί των ανοήτων κοινωνιών οι οποίες τους ανέχονται, καταλύοντας ακόμη και το δικαίωμα της ζωής των Πολιτών, έχουμε καθήκον δυναμικής αντιμετωπίσεώς τους με πρόταγμα την διατήρηση των υπάρξεών μας, των ζωών και της υγείας μας!

 


     Με επαληθευόμενο κατά γράμμα και από τα γεγονότα, το μήνυμα το οποίο, κατά την έναρξη της «κρίσεως» του κοροϊδοϊού, είχε απευθύνει προς τα Μέλη των «Ελλήνων Κενταύρων» ο Ιδρυτής της Ομάδος, αναδύεται επιτακτικό το καθήκον της ανατροπής των εφιαλτικών οργουελιανών σχεδίων των πραγματικών συνωμοτών που απεργάζονται την «νοσοποίηση» της Ανθρωπότητος προς ευχερέστερον έλεγχό της και την, εν τέλει, κυριαρχία τους.

    


     Και στο πλαίσιο της υγιούς αντιδράσεώς μας, η σωμασκία είναι το μεγάλο όπλο κατά των επιβούλων μας οι οποίοι προωθούν τις τοξικοεξαρτήσεις επιχειρώντας την πνευματικήν υποδούλωσή μας, όσο εμείς παραμένουμε υγιείς και ακμαίοι με την φυσικήν οξυγόνωση των κυττάρων μας.

 


     Για τον λόγο αυτό καλούμε τους «Έλληνες Κενταύρους» σε  ε γ ρ ή γ ο ρ σ η   ε π ι β ι ώ σ ε ω ς  εν μέσω θυέλλης συγκυριών και, ανεξαρτήτως πρακτικοτέρων αντιδράσεων τις οποίες απαιτεί η συγκροτημένη αντιμετώπιση των απειλών, αναπροσαρμόζουμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα εντός πλαισίου ουσιαστικότερης σωμασκίας και οξυγονώσεως, όπως πρέπει να αναπροσαρμόζεται κάθε δραστηριότητα αναλόγως των επικρατουσών συνθηκών.

 


     Ευτυχώς, με την έγκαιρη πρόβλεψη των δεινών εξελίξεων από το επιτελείο των «Ελλήνων Κενταύρων» ήδη έχει εκπονηθεί ένα εμπλουτισμένο ασκησιολόγιο το οποίο θα συντελέσει στην επίταση της σωμασκίας και της οξυγονώσεως που απαιτούν οι «καιροί», έχει ήδη δοκιμασθεί και έχει κριθεί αποτελεσματικό και, όπως έχουν παρατηρήσει οι παρακολουθούντες την δράση της Ομάδος μας, αρχίζει να εφαρμόζεται βαθμιαίως στο προπονητικό μας πρόγραμμα.

 


     Έτσι, μετά την εισαγωγή στο ασκησιολόγιό μας της Στάσεως του Τόξου η οποία ήδη δημοσιεύθηκε σε ειδικό εγχειρίδιο, σε λίγο θα δημοσιευθεί και η Στάση του Ίππου η οποία είναι και η βασικότερη άσκηση όχι απλώς ευσταθείας αλλά  ε δ ρ ά σ ε ω ς  η οποία θεμελιώνει ένα περαιτέρω υγιές όσο και ισχυρό «κτίσμα» ανθρωπίνου σώματος.

 


      Σε λίγο λοιπόν και, όσοι παραλλήλως προς όλη την άλλη, αδιαλείπτως συνεχιζόμενη, δραστηριότητα των «Ελλήνων Κενταύρων» παρακολουθήσετε και τις Προπονήσεις Τοξοβολίας (άλλωστε, δωρεάν προσφερόμενες!) θα δείτε την μεγάλην ωφέλεια ήδη από τη πρώτη συμμετοχή!



ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας "Έλληνες Κένταυροι", έχει την καταγωγή της στον Οργανισμό "KASSAI" με Δάσκαλο τον ίδιο τον παγκόσμιο Πρωταθλητή Kassai Lajos,  λειτουργεί από το 2005 με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων, είναι Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Έφιππης Τοξοβολίας (W.H.A.F.) και έχει τιμηθεί με δύο πρώτα παγκόσμια βραβεία και πολλές διακρίσεις.

Η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων" δεν εισπράττει χρήματα και, βεβαίως και η Τοξοβολία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές μας, ενώ τους παρέχονται και Τόξα (κατασκευής "KASSAI").

Η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" παρέχει στα Μέλη της μια πολυσχιδή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση η οποία αποβλέπει στη δόμηση χρηστών και δυνατών χαρακτήρων!

Οι τακτικές Προπονήσεις διεξάγονται στους Αμπελοκήπους (κέντρο) και την πρόσβαση στον προπονητικό χώρο εξυπηρετεί η μπλε γραμμή του μετρό, στάση "Αμπελόκηποι".

Aνεξαρτήτως του περιορισμένου του χώρου, μπορούμε όλοι να προπονούμεθα κατόπιν συνεννοήσεως στο 6977764737 ορίζοντας, όπως καθένας ευκαιρεί, ημερομηνία και ώρα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Αυτό επιτρέπει τον καλύτερο συνδυασμό Συνασκουμένων με την καλύτερη σχεδίαση προπονητικού προγράμματος.

Πλην των νεοπροσερχομένων, όλοι υποχρεούνται να αποδέχονται το Καταστατικό της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας", τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ομάδος, να φέρουν την προβλεπόμενη αμφίεση των "Ελλήνων Κενταύρων" και να τηρούν τις οδηγίες των Εκπαιδευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.