Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


    Μεγάλο επίτευγμα να καταφέρνεις να παραμένεις ανέγγιχτος από την ανοησία της αγέλης η οποία πασχίζει να επιτύχει πανικόβλητη μιαν ανοσία από κατά φαντασία ...μολιερικά "νοσήματα" που την θέλουν κλινήρη κι ελεγχόμενη. Κι οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας", όπως κι όλοι οι "Έλληνες Κένταυροι" το καταφέρνουμε άνετα κινούμενοι επί της ατραπού του εφιπποτοξτικού αντικειμένου μας!

     Πολλαπλασίως περισσότερες οι δραστηριότητές μας αυτό τον καιρό που όλοι παραμένουν έγκλειστοι κι αδρανείς, πάντοτε υπό τους κανόνες του "εχθρού του λαού" τους οποίους ακυρώνουμε δια της νομιμότητος, οι Προπονήσεις μας όχι μόνον συνεχίζονται κανονικά αλλά και πολύ περισσότερες από τις μέχρι τώρα προβλεπόμενες, κάτι που παρατηρείται και στην Κοιλάδα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".

     Έτσι, διατηρούμε δι εαυτούς σταθερά τα οφέλη της οξυγονώσεως ώστε να μην εκχωρούμε εαυτούς στην χορεία των ...covidiots, προτιμώντας την φυσικήν άσκηση αντί των παρά φύσει φαρμάκων!

     Με το ιαπωνικό ιδεόγραμμα της αρμονίας, ο επικεφαλής του Παραρτήματος, Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης συνοψίζει το προπονητικό περιεχόμενο της τελευταίας εκπαιδευτικής ημερίδος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας.

     Και, πράγματι, την αρμονία στην τεχνική, υφ' οιανδήποτε στάση τοξεύσεως, ανέδειξε το οπτικοακουστικό υλικό αυτής της Προπονήσεως.

     Για άλλη μια φορά, όλοι οι "Έλληνες Κένταυροι" θαυμάζουμε την προπονητική πρωτοβουλία του επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Συνασκουμένου Χριστόφορου Κασφίκη να εμπνέεται από την μακρινή Ανατολή την σχεδίαση της εκπαιδεύσεως των μαθητών του, παρατηρώντας την πρόοδο των τελευταίων να αναδεικνύονται ...πρώτοι σε ένα αντικείμενο τόσο σημαντικό για την ψυχοπνευματική ισορροπία του Ανθρώπου, μακράν "κατά φαντασίαν πανδημιών" οι οποίες καταδιώκουν φοβικούς μικρόνοες και μόνον!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.