Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"



      Ενώ στη σημερινή (ούτως ειπείν...) "Ελλάδα", όλα "τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά", οι απανταχού "Έλληνες Κένταυροι" δίνουν "στίγμα" ζωντανών οργανισμών σε μια κοινωνία πεισιθάνατη με τους "Έλληνες Κενταύρους Χαλκίδος" να ακολουθούν τον κανόνα της Ομάδος μας που μας θέλει σε δράση και, κυρίως, ζωντάνια!

     Περιφρονώντας ακόμη  και τις χουντικές απαγορεύσεις περί συναθροίσεως οι οποίες αποτελούν ωμή καταπάτηση του Συντάγματος, οι Προπονήσεις μας συνεχίζονται κανονικότατα και η οξυγόνωση όλων μας δεδομένη σε καιρούς που παραπέμπουν στην ανοξυγόνωτη ανοησία της αγέλης!

     Ο Εφιπποτοξότης Γ. Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης, Αρχηγός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" σε μια ακόμη Προπόνηση σημειώνει:

     "Μαζί με το Μέλος μας Γιώργο, μετά από μήνες απουσίας. Πραγματικά άριστη ευστοχία παρά την απουσία αυτή. Ως προς εμένα, η σχεδόν καθημερινή Προπόνηση βελτιώνει αλματωδώς την ευστοχία και την επαφή με τον στόχο"

     Και, πράγματι, όποιος περνά από αυτή την Ομάδα παραμένει εσαεί "Κένταυρος" ανεξαρτήτως των περιστάσεων που μας θέλουν ...κουνέλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.