Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"



     Με θυσία του προσωπικού του χρόνου, ο επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης, προτίμησε να πλλαπλασιάσει τις προπονητικές ημερίδες της Σχολής του μικραίνοντας τον αριθμό των ατόμων στη Γραμμή Βολής ώστε να αποφευχθούν προβλήματα "συνωστισμού", και εμπλοκών με τους περιορισμούς του κοροϊδοϊού, όπως θέλει το κρατούν "σενάριο".

     Έτσι, στο Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", πλέον και μέχρι "νεωτέρας", θα διεξάγονται περισσότερες της μιας ομαδικές προπονητικές ημερίδες κάθε εβδομάδα και αυτό θα είναι ιδιαιτέρως ωφέλιμο για όσους θα συμμετέχουν διότι η διδασκαλία θα είναι, κατά συνέπεια, πιο εξατομικευμένη.

     Νέα, λοιπόν, προπονητική ημερίδα για τους Κερκυραίους Συνασκουμένους χάρη στον αλτρουισμό του επικεφαλής τους, Χριστόφορου!

     Πολλές ασκήσεις με ιδιαίτερη ωφέλεια και ενδιαφέρον προγράμματος, αποφεύγοντας την ρουτίνα.

     Έξυπνα σχεδιασμένο πρόγραμμα ακόμη και υπό την δύσκολη προϋπόθεση της συχνής επαναλήψεως των ημερίδων και, ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα δοθεί η ευκαιρία στην Ομάδα μας να "βαθμολογήσει" τις προσπάθειες των Μελών της με την συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες, όπως και στο παρελθόν, συνεχίζοντας την παράδοση της επαυξήσεως των διακρίσεών της. 

     Διότι, αν και μη ανταγωνιστική η νοοτροπία των "Ελλήνων Κενταύρων", πάντοτε επιδιώκουμε να επιβεβαιώνουμε το επίπεδο των δεξιοτήτων μας δια της συμμετοχής μας, όχι σε "παρείστικους αγώνες" αλλά αντιπαρατασσόμενοι με τους καλύτερους διεθνείς του είδους.

     Και οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοι είναι, σίγουρα, πανέτοιμοι για κατάκτηση διακρίσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.