Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

 ΤΩΝ 

"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


      "Τα πάντα ρει..." έχει κατά νου ο επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης και με εξαιρετική προνοητικότητα ηγήτορος ανασυντάσσεται και ανασυντάσσει, υπηρετώντας την πρόοδο των μαθητών και της Σχολής του.

     Ο Κερκυραίος Εκπαιδευτής επισημαίνει ουσιώδεις παραμέτρους λειτουργίας μιας σοβαρής Σχολής και επιλέγει σωστές τακτικές ώστε να διατηρούνται τα υψηλά "στάνταρντς" τα οποία απαιτεί η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" και η Σχολή που ο ίδιος επιτυχέστατα διευθύνει επί χρόνια!

     Οι εξελίξεις των καιρών και οι γενικότερες συγκυρίες επιτάσσουν την διαρκή αναπροσαρμογή όλων μας προς διασφάλιση της επιτυχίας της αποστολής μας και ο αγαπημένος μας Χριστόφορος προλαμβάνει τους ...καιρούς, εξασφαλίζοντας το χαμόγελο των μαθητών του αλλά και την περηφάνια όλης της Ομάδος.

     Δεν είναι εύκολο να διοικείς το ζωτικό κομμάτι ενός εμβληματικού, στο είδος του, Οργανισμού ο οποίος παράγει Πολιτισμό.

     Δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι ταυτοχρόνως τόσα πολλά "εγώ" σε έναν κύκλο δραστηριοτήτων ο οποίος, κατ΄ ανάγκη, αναπτύσσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές, όπως μία πολεμική τέχνη σαν την Τοξοβολία.

     Κι όμως, ο Συνασκούμενος Κασφίκης καταφέρνει με ...επτανησιακήν ευφυία και, κυρίως, ευγένεια, να διοικεί το Παράρτημά του υποδειγματικώς και με αρμονία ...ιαπωνικής τελετής τσαγιού!

     Μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά το περιεχόμενο της τελευταίας Αναφοράς του και μας θύμισε τις, ανάλογες, δικές μας επιλογές που είχαμε κάνει πριν χρόνια. Κοινή γαρ η σκέψη, σε 'τούτη την Ομάδα!

     Στη τελευταία Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" χαρήκαμε το σφρίγος και τα αποτελέσματα στα οποία μας έχουν συνηθίσει οι κορφιάτες Συνασκούμενοί μας!

     Και, κυρίως, χαρήκαμε τα χαμόγελά τους που αποτελούν και το ζητούμενο για όλα τα Μέλη των "Ελλήνων Κενταύρων"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.