Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΠΟΙΟΙ "ΤΟ 'ΧΟΥΝ"!

ΚΑΠΟΙΟΙ "ΤΟ 'ΧΟΥΝ"!


    Δεν έχει, καν, ολοκληρώσει την εγγραφή της και η Νικολέτα δεν διαπρέπει μόνον στην Τοξοβολία, αλλά και δείχνει ότι ενστικτωδώς παρακολουθεί ακέραιο το "πνεύμα" της Ομάδος μας ως ...ιδρυτικό Μέλος! 


     Και σήμερα, η Νικολέτα έφερε στη Γραμμή Βολής και τον εξάδελφό της για να γνωρίσει κι αυτός την Τοξοβολία!


     Στην Νικολέτα ανετέθη ρόλος Εκπαιδευτή του νεοεισάκτου και η αγαπημένη μας αρχάρια ανέλαβε τον νεαρό στον οποίο μετέφερε τα όσα η ίδια κατάφερε να μάθει στον ελάχιστο χρόνο που έχει στην Ομάδα μας.


     Προσεκτική και παραστατική η Νικολέτα επεξήγησε αρκετά στον νεαρό Αλέξανδρο ελάχιστα παραλείποντας με αποτέλεσμα όταν ο εξάδελφός της ανέλαβε το Τόξο, από την πρώτη μέχρι την τελευταία τόξευση δεν έχασε ούτε ένα βέλος!


     Ενστικτωδώς ορθή τεχνική, στοχαστική οξυδέρκεια, καλός έλεγχος αναπνοής και στρες, αξιοπρόσεκτη αυτοσυγκέντρωση και ο στόχος του ...πρωτάρη ..."μίλησε"!


     Βεβαίως, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και την εξαιρετικήν "εικόνα" της Νικολέτας που είχε μπροστά του ο Αλέξανδρος μιας Νικολέτας η οποία, αν μη τι άλλο και πέραν της κατά κανόνα ευστοχίας της, αποτελεί και υπόδειγμα στάσεως.


     Πάντως ο Αλέξανδρος ακόμη και στην Τοξοβολία εξ Επαφής μας αιφνιδίασε με τοξεύσεις πολύ "προχωρημένες" και πολύ "μεμετρημένες"...


     Είναι γεγονός ότι ο Άνθρωπος έχει στο DNA του την Τοξοβολία και η διδασκαλία της Γραμμής Βολής δεν του την μαθαίνει αλλά τον βοηθά να την ανακαλύψει μέσα του!


     Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, τι να πούμε, σίγουρα κάποιοι ..."το ΄χουν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.