Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Πολλά φημολογούνται για τις αντιστρόφως ανάλογες επιπτώσεις της ανόδου του υδραργύρου στην άθληση, αλλά η περίπτωση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτή την φημολογία...


     Υψηλές θερμοκρασίες κι αυτή την εβδομάδα όμως οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" συνεχίζουν σταθερά να μας εμπνέουν με την προπονητική "κινητικότητά" τους λες και αναζητούν ευκαιρίες επαυξημένης ...εφιδρώσεως!


     Και δεν είναι παράξενο σήμερα το απόγευμα να ακούμε την δική μας Δέσποινα, η ...Alessandra Scala, να μας μιλά με θαυμασμό για τις εικόνες που δίνουν σε κάθε τους Προπόνηση οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας"!


     Μα τι στην ευχή γίνεται, επιτέλους, εκεί, στο νησί των Φαιάκων? 


     Ε, λοιπόν, στο νησί των Φαιάκων οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" αποδεικνύουν ότι ούτε οι κοροϊδοϊοί, ούτε οι υψηλές θερμοκρασίες, ούτε η ραστώνη του καλοκαιριού μπορούν να ανακόψουν την άσκηση στην οποία παραπέμπει ο Δάσκαλος Kassai Lajos και η οποία εγγυάται την ουσιαστικήν ωφέλεια για όλους.


      Έτσι, στο νησί των Φαιάκων οι Συνασκούμενοί μας καταφέρνουν να ανελίσσονται και να ...πολλαπλασιάζονται με νέα Μέλη τα οποία, μάλιστα, προέρχονται και από το εξωτερικό και από άλλα είδη Τοξοβολίας.


      Ανέκαθεν ο Πολιτισμός ήταν το χαρακτηριστικό των Επτανήσων και οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" αυτό το γνωρίζουν και το σέβονται κατά τον καλύτερο τρόπο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.