Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Ακριτική περιοχή αλλά και πανέμορφη το νησί των Φαιάκων, με ακραίες κλιματικές ιδιαιτερότητες που κυμαίνονται από επίμονες βροχοπτώσεις που "σπάνε νεύρα", έως και υψηλέ θερινές θερμοκρασίες που σε κάνουν να αναπολείς με νοσταλγία τις ...ευεργετικές βροχές.


     Και, όπως επισημαίνει στην έκθεσή του για την τελευταία προπονητικήν ημερίδα ο επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης, αυτή η τακτική εβδομαδιαία δράση των Φαιάκων Κενταύρων έγινε υπό συνθήκες αφόρητου καύσωνος που άγγιζε τα όρια του λίβα!


     Παρά ταύτα και σε αυτή την ομαδική δράση τους οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" μας προσφέρουν την εικόνα μιας Ομάδος ...παντός καιρού με την ίδια, συντεταγμένη, Γραμμή Βολής η οποία κατευθύνεται σταθερά προς το ίδιο επιτυχές αποτέλεσμα.


     Και ο λίβας δεν εμπόδισε διόλου την ομαλή εκτέλεση ακόμη και του κινητικού ασκησιολογίου, όπως κατεγράφη στο οπτικοακουστικό υλικό που άφησε πίσω της και αυτή η Προπόνηση.


     Πάντοτε μας διδάσκει το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" ότι η επιμονή στην εξάσκηση ανεξαρτήτως συνθηκών, καιρικών ή άλλων, οδηγεί τον πολεμιστή στη νίκη, συμπίπτοντας απολύτως με την προτροπή του Δασκάλου μας Kassai Lajos που τον ακούμε να μας ψιθυρίζει συνεχώς: "Practice, and practice, and ...practice!". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.