Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Μεγάλο επίτευγμα να διατηρείσαι ζωντανός σε μια κοινωνία ημιθανών νεκροζώντανων! Κι αυτό το επίτευγμα το έχουμε καταγάγει οι απανταχού "Έλληνες Κένταυροι" και, βεβαίως, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας"!


     Το δικό μας "στοίχημα" να παραμένουμε υγιείς, ενεργοί και δημιουργικοί το υλοποιούμε αδιαλείπτως, αντλώντας κινητήριο "έναυσμα" από την συντεταγμένη αλληγορία της προπονητικής μας η οποία δεν περιορίζεται, απλώς, στο πεδίο των ασκήσεων, αλλά μας καθοδηγεί και εκτός αυτού, στην κοινωνική μας καθημερινότητα, όπου γύρω μας τα πάντα παραπέμπουν σε πεισιθάνατο αφανισμό!


     Τρομερή η "δουλειά" των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" με την προσήλωσή τους στο "Νους υγιής εν σώματι υγιεί" ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού, σε ένα νησί του οποίου οι παραλίες προκαλούν σε ραστώνη...


     Η αποφυγή του μεγάλου πειρασμού της αδρανείας "επί θερινώ προσχήματι" είναι πράγματι ένα λαμπρό καταπίστευμα στον επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Συνασκούμενο Χριστόφορο Κασφίκη αλλά και σε όλους τους Συνασκουμένους αυτής της δημιουργικής "κυψέλης" γόνιμου έργου η οποία αδιαφορεί για τα εκπτωτικά κελεύσματα αδρανείας κι επιμένει στη δράση που χαρακτηρίζει "όσους ζωντανούς"!


     Εν αντιθέσει με τον "τρόπο θανάτου" που επιτάσσουν οι "μοντέρνες" κοινωνίες των νεκροζώντανων, οι ολοζώντανοι Κερκυραίοι Κένταυροι, μαζύ με όλους τους "Έλληνες Κενταύρους" προτείνουμε τον δικό μας τρόπο ζωής και αυτοβελτιώσεως κι επιμένουμε σ΄ αυτόν καθημερινώς.


     Είναι θαυμαστό να επιλέγεις τον τρόπο που θα ζήσεις και θα δημιουργήσεις, όταν όλοι γύρω σου επιλέγουν τον τρόπο που θα πεθάνουν... Και οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" δίνουν το παράδειγμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.