Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Ο τελειομανής επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Χριστόφορος Κασφίκης παραβλέπει ότι διανύουμε το επίκεντρο του καλοκαιριού, προσπερνά ότι οι μαθητές του αριστεύουν ευστοχότατα, παρακάμπτει τον θαυμασμό ξένων επισκεπτών που παρακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμά του και διαμαρτύρεται για την ...μικρή συμμετοχή Συνασκουμένων στη Γραμμή Βολής παρά το ότι οι πάντες, αυτές τις ημέρες του καλοκαιρινού λίβα προτιμούν τη δροσιά της παραλίας!...


     Πράγματι, η ...τριπλέτα  "ΑλΜαρΑλ" (Αλέξανδρος, Μαριτινα, Αλέξανδρος, όπως ο ίδιος ο επικεφαλής σημειώνει) αποδεικνύεται φονικότατη!


     Όπως μας ενημερώνει ο αγαπημένος μας Χριστόφορος, αυτά τα ...πιτσιρίκια ευστοχούν επί πλαστικού δοχείου με διάμετρο 15 εκ. από απόσταση 8 μέτρων! 


     Θαυμαστά τα έργα των μικρών αυτών Τοξοτών και έκπληκτοι οι επισκέπτες από την Σκωτία που παρευρέθησαν στην τελευταία Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από αυτό που είδαν στην Κέρκυρα εν σχέσει με ό,τι είδαν στη Σκωτία, αλλά και πάλι ο επικεφαλής του Παραρτήματος τους θέλει ...όλους τους μαθητές του στη Γραμμή Βολής! 


     Ψυχραιμία Χριστόφορε και πάλι ...με εβδομάδες και καιρούς, εκεί κάπου τον Σεπτέμβριο, θα τους χαρείς και πάλι όλους τους Τοξότες σου στη Γραμμή Βολής να ξαναδίνουν την "εικόνα" των παρατάξεων της Μάχης του Φάλκιρκ, όπως σε ...ψυχανεμιζόμαστε ότι επιθυμείς διακαώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.