Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΤΟ "ΠΝΕΥΜΑ" ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ


     Οι "Έλληνες Κένταυροι" είναι μία Ομάδα εφίππων πολεμικών τεχνών η οποία ακολουθεί την επική Παράδοση των Ελλήνων Στρατιωτών της αναγεννησιακής Δύσεως! Ο "κύκλος" των τεχνών που καλύπτουμε είναι ευρύς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμά μας είναι, εξίσου, ευρύ και, σε κάθε Μέλος μας, σε κάθε μαθητή μας, αναγνωρίζεται το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής ενός ή περισσοτέρων εκπαιδευτικών αντικειμένων. και, η κυρίως εκπαίδευση των "Ελλήνων Κενταύρων" λαβαίνει χώρα είτε στο Ιππευτήριό μας, είτε στην αυλή της έδρας της Ομάδος μας υπό την διεύθυνση Εκπαιδευτών βάσει συντεταγμένου, γραπτού, προγράμματος.


     Παρά ταύτα και, επειδή εκπαιδευτική αρχή της Σχολής μας είναι η αποφυγή της αντι-εκπαιδευτικής ρουτίνας του χώρου, αλλά και η απαραίτητη παράμετρος της βιωματικής αντιλήψεως των πραγματικών, ιστορικών, χωρο-χρονικών συνθηκών, αποφασίσαμε να οργανώνουμε καθ΄ όλο τον χρόνο οικονομικές εκδρομικές εξορμήσεις ώστε οι "Έλληνες Κένταυροι" να βιώνουν αυτή την σημαντική παράμετρο και οι Φίλοι της Ομάδος μας να μπορούν μαζύ μας να χαίρονται μια χαλαρωτικήν εμπειρία σε τόπους με ιδιαίτερη αισθητική και ιστορική σημασία!


     Έτσι, αποφασίσαμε την διοργάνωση μιας σειράς εκδρομών οι οποίες για μας, τους "Έλληνες Κενταύρους", θα είναι εκπαιδευτικές, για τους Φίλους μας που θα μας ακολουθήσουν και δεν θα είναι καθόλου υποχρεωμένοι να παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, χαλαρωτικές και για όλους μας ψυχαγωγικές και απολαυστικές! Εκδρομές που θα είναι κατάλληλες για ενηλίκους και ανηλίκους και για τα δύο φύλα, για όλες τις σωματοδομές και αντοχές.


     Για την διοργάνωση αυτών των εκδρομικών εξορμήσεων βασιστήκαμε στο Μέλος των "Ελλήνων Κενταύρων", Συνασκούμενο Αριστείδη Μαρούλη ο οποίος είναι στέλεχος κορυφαίων τουριστικών γραφείων και, ο ίδιος, διεθνώς αναγνωρισμένος διοργανωτής και αρχηγός εκδρομών με τεράστια εμπειρία σε όλες τις ηπείρους. Και με δεδομένο ότι η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" επιμένει στην άρνηση προσπορισμού χρηματικού κέρδους και σε συνδυασμό με τις διασυνδέσεις του οργανωτή μας, Συνασκουμένου, Αριστείδη Μαρούλη, τα κόστη συμμετοχής στις εκδρομές μας διατηρούνται στο χαμηλότερο επίπεδο της "αγοράς".


    Οι εκδρομές, μας, λοιπόν είναι γενικώς ψυχωφελείς και απολαυστικές για κάθε συμμετέχοντα, Μέλος ή Φίλο της Ομάδος μας κι έτσι θα παραμείνουν και στο μέλλον με την διοργάνωση συνεχών εξορμήσεων ακόμη και στο εξωτερικό, τηρουμένων επιμελώς των μέτρων υγιεινής, ασφαλείας, αλλά και των, αυστηρών, Κανόνων Λειτουργίας της Ομάδος μας η οποία τιμήθηκε ως η καλύτερα οργανωμένη Ομάδα, παγκοσμίως.


     Και η μονοήμερη εκδρομή μας αυτής της Κυριακής, 19ης Ιουλίου, στην Εύβοια, με κόστος συμμετοχής 25 ευρώ, συνοψίζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ενώ όλοι είστε καλοδεχούμενοι να την απολαύσετε μαζύ μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.