Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


     Η Ομάδα των Αθηνών, είθισται, στο τέλος Ιουνίου να τερματίζει τις δραστηριότητές της λόγω θερινών διακοπών και να επανέρχεται και πάλι από 1ης Σεπτεμβρίου όταν αρχίζει η νέα Προπονητική Περίοδος.


     Δυστυχώς, ή μάλλον, …ευτυχέστατα(!) φέτος, οι αυξημένες εκπαιδευτικές και προπονητικές απαιτήσεις της Ομάδος μας δεν μας επιτρέπουν την … «πολυτέλεια» των θερινών διακοπών και όλες μας οι δραστηριότητες θα συνεχισθούν κανονικότατα μέχρι 31ης Αυγούστου, ενώ, η νέα, ΙΓ' Προπονητική Περίοδος θα αρχίσει την αμέσως …επομένη!



     Μια δραστηριότητα …non stop, λοιπόν, για την Ομάδα των Αθηνών, μέχρι την ημερομηνιακή λήξη της τρέχουσας (ΙΒ’) Προπονητικής Περιόδου, πάντοτε «καιρού επιτρέποντος», δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών της περιόδου που διανύουμε.


     Στον δικό μας, συναρπαστικό, "τουριστικό" προορισμό πάντα μια πύλη με την επιγραφή "Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ" θα μας υποδέχεται για να μας θυμίζει ότι η εργώδης συνεισφορά προς τον Πολιτισμό είναι η δική μας, αέναη, υποχρέωση κι ο "δρόμος" προς την ελευθερία μας.


     Εφιπποτοξοτικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.