Δευτέρα 18 Μαΐου 2020


 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Πραγματικά καινοτόμος προπονητικός σχεδιασμός με την πλαισίωση παραμέτρων ανατολικών προσεγγίσεων κάνει ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα την Προπόνηση στην αυλή των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".


     Η συνεχής ανέλιξη της προπονητικής ποιότητος των Αδελφών Συνασκουμένων της νήσου των Φαιάκων, αναδεικνύει τον επικαφαλής τους Συνασκούμενο Χριστόφορο Κασφίκη σε έναν, δημιουργικώς, ευφάνταστο Εκπαιδευτή ο οποίος επενδύοντας την προσωπική σχέση του με τις ανατολικές πολεμικές τέχνες στους εκπαιδευομένους του, προάγει την Ομάδα.


     Στην τελευταία Αναφορά του παρατηρούμε μιαν γονιμότατη κάθετη "περιδίνηση" προς τον πυθμένα του "Κασσαϊκού" εκπαιδευτικού πνεύματος το οποίο επιδιώκει τον συντονισμό και την αυτοσυγκέντρωση μέσα από "αόρατα" μονοπάτια ζενικής φωτεινότητος.


     Ωραίοι χρονισμοί και ενδιαφέρουσες βαδιστικές ασκήσεις όπως φαίνονται στο βίντεο (κινήσεις hamni hadari και hamni migi) παραλλαγές στάσεων και αποστάσεων και πολλά άλλα, παρά τις υψηλότατες θερμοκρασίες, δείχνουν ότι οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" ακολουθούν πιστότατα τον κανόνα της Ομάδος μας όντες γεννημένοι για τα ...δύσκολα!


       Ευγνώμονες, όλοι για τη "δουλειά" των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" που μας παρασύρουν όλους στην πρόοδό τους κάνοντάς μας να τους παρακολουθούμε με αδιάπτωτο ενδιαφέρον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.