Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΕΡΓΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


     Ευθυγραμμισμένος πλήρως με την μεταπολιτευτική τακτική της αποδομήσεως της ελλαδικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα και στο περιβαλλοντικό, ο δήμαρχος παντοειδών λαθροεποίκων και "κατ΄ευφημισμόν" ...Αθηναίων, έχει επικεντρωθεί στην πασαρέλα "έργων βιτρίνας" που τον προάγουν για ...επανεκλογή, αδιαφορώντας πλήρως για έργα ουσίας όπως, επί παραδείγματι την διάσωση ενός εκ των ελαχίστων "πνευμόνων" πρασίνου της αθηναϊκής τσιμεντουπόλεως, όπως είναι ο Λυκαβηττός! 


     δώ Αθήναι!" για το θεΑθήναι από τον σημερινό δήμαρχο και ο Λυκαβηττός έχει μετατραπεί σε κρανίου τόπο με την χλωρίδα του αφρόντιστη και απότιστη, χωρίς το απαιτούμενο προσωπικό και, κυρίως χωρίς νερό, με τα δένδρα του να καταρρέουν ξερά στα κεφάλια των ελάχιστων (πια) περιπατητών και με όλο το "τόξο" από Πευκάκια μέχρι την 3η στάση του Περιφερειακού, κυριολεκτικώς, οικτρό τοπίο!


     Σήμερα κάναμε μιαν μετα-κοροϊδοϊό "επιθεώρηση" του αγαπημένου μας Λυκαβηττού για να εκτιμήσουμε την δυνατότητά του ως "προπονητικό χώρο" των τακτικών Προπονήσεων Τοξοβολίας μας αλλά η απογοήτευσή μας δεν περιγράφεται!


     Τα όσα ξέραμε γι΄ αυτόν τον εμβληματικό λόφο των Αθηνών ήρθε η στιγμή να τα ξεχάσουμε και πλέον δεν απομένει παρά το "σκέλεθρο" ενός άλλοτε πανέμορφου τοπίου το οποίο ξέκανε κι αυτό μαζύ με πολλά άλλα η μεταπολιτευτική δημοκρατία των πολύχρωμων και πολυώνυμων, μετά το 1974, μητραλοιών η οποίοι μετέτρεψαν την Πατρίδα μας σε καμμένη γη.


     Έτσι, εφεξής, κρίνουμε ότι ο Λυκαβηττός δεν έχει χάσει, απλώς, την αισθητική του φυσικού τοπίου, αλλά αποτελεί κι επικίνδυνο μέρος για την όποια δραστηριότητα αφού τα δένδρα του καταρρέουν απροειδοποίητα από την ξηρασία με κίνδυνο ζωής όσων βρεθούν από κάτω.


     Δυστυχώς η ίδια και χειρότερη κατάσταση επικρατεί εξ αιτίας της ίδιας εγκαταλείψεως και στους γύρω απομένοντες "πνεύμονες" πρασίνου, τον Λόφο του Στρέφη, τον Λόφο του Φινόπουλου, το Άλσος της Χωροφυλακής και του Γουδή. Κάπως σε καλύτερη κατάσταση το Πεδίο του Άρεως αλλά λόγω συρροής (αλλοδαπού) κόσμου δεν ενδείκνυται εκεί η δραστηριότητά μας.


     Έτσι, επικεντρωνόμαστε στις δυνατότητες που μας παρέχει ο αύλειος χώρος της έδρας της Ομάδος μας και εντατικοποιούμε τις προσπάθειές μας ώστε σύντομα να διαθέτουμε έναν ιδανικό χώρο ασκήσεως των "Ελλήνων Κενταύρων" στο κέντρο των Αθηνών.


     Κατόπιν αυτών, συνεχίζουμε την συστηματική κηπουρική και με νυκτερινή εργασία, φυτεύοντας νέα και περιποιούμενοι τα ήδη υπάρχοντα δένδρα και φυτά μας μιας κι εμείς δεν καταδεχόμαστε την μομφή του "δημοκράτη" ώστε να παρακάμπτουμε τις ουσιώδεις υποχρεώσεις μας έστω κι αν κάποιοι, ευλόγως, ανάβουν φώτα μπαλκονιών για να ερμηνεύσουν θορύβους εργασίας που ακούγονται μέσα στη νύκτα.



     Με αδιάκοπην εργασία, πιστεύουμε ότι σύντομα θα υλοποιηθεί το σχέδιό μας για έναν ιδανικό χώρο Τοξοβολίας που θα χαιρόμαστε όλοι οι "Έλληνες Κένταυροι". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.