Τρίτη 24 Μαρτίου 2020


ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     αντρωμένος" στο σπίτι του μαζύ με όλους τους Έλληνες και ο Αρχηγός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας και Σχηματαρίου", Εφιπποτοξότης Γ. Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης, δεν παρατηρεί μόνον "από το παράθυρό του" τους, κατά κύματα, εισρέοντες ...ξεμάντρωτους παράνομους ξένους να κατακλύζουν τη χώρα μας, αλλά φροντίζει και να ασκείται.


     Ο τεχνητός πανικός του κορωναϊού βρήκε τον Συνασκούμενό μας στο εξωτερικό απ΄ όπου επέστρεψε για να τεθεί σε 14ήμερη καραντίνα, όταν οι ορδές της λαθρομεταναστεύσεως διασχίζουν ανεξέλεγκτες το προτεκτοράτο των Αθηνών και ...πέριξ μιας και δεν ξέρουμε, πια, μέχρι που φτάνει η "Ελλάδα"! Και επιστρέφοντας, η μεν ατομική του καραντίνα επιδεινώθηκε σε ...πανεθνική, αλλά ο ίδιος δεν έπαψε να ασκείται, όπως και οι "Έλληνες Κένταυροι" δεν υποκύψαμε στο "φιάσκο" της ανύπαρκτης πανδημίας, όπως δικαίωσε τις προηγούμενες θέσεις μας ο "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας" με αναλυτικήν ανακοίνωσή του σήμερα.



     Έτσι, ο Ιφικράτης μας μετέφερε στην αυλή του σπιτιού του όλη την διδασκαλία της Σχολής Σπαθασκίας του Βουκουρεστίου όπου εκπαιδεύθηκε και την συνδύασε σε μία ατομική ημερίδα με την διδασκαλία Τοξοβολίας της Ομάδος μας, εμφανέστατα επηρεασμένος από το υπέροχο ασκησιολόγιο των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" εκεί, στην πανέμορφη Χαλκίδα!


     Υπέροχοι οι, όπου γης "Έλληνες Κένταυροι" καταφέρνοντας να ασκούμεθα ακόμη κι εκεί που σέρνεται η θνητότητα των ηλιθίων εκ του μη όντος!


     Καθένας επιλέγει τον τρόπο που ζει ή πεθαίνει κι εμείς οι "Έλληνες Κένταυροι" αρνούμεθα να πέσουμε στη παγίδα των παγκοσμιοποιητών-χειραγωγών των κοινωνιών οι οποίοι εντέλλονται την απομόνωση και την αδράνεια ως ένα βήμα πριν την δολοφονία των ηλιθίων! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.