Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Παρατηρώντας τον παρόντα σε κάθε Προπόνηση, σε κάθε εκδήλωση των «Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας» δεν μπορούμε να κρύψουμε τον θαυμασμό μας όχι τόσο για την προπονητική και συμμετοχική συνέπειά του αλλά για την συνεχή βελτίωση της τεχνικής του, κάτι που επιβεβαιώνει το “practice and practice and practice…!” του Δασκάλου μας Kassai Lajos!


     Δείχνει, πια, να έχει συνοψίσει την αγαπημένη του Μουσική με την Τοξοβολία και να ακούει πια τα βιβάλντια Concerti con molti strumenti μέσα από ένα και μόνον …έγχορδο το Τόξο, διότι δεν εξηγείται αλλιώς η έκφραση του προσώπου του και οι κινήσεις του την ώρα που τοξεύει στη Γραμμή Βολής την οποία, συχνά, «εξαφανίζει» με τον όγκο του.


     Στην τελευταία Προπόνηση των εξαιρετικών «Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας» τον είδαμε να επιχειρεί με εσωτερική περίσκεψη ένα βήμα παραπάνω και να το πετυχαίνει.


     Ε! λοιπόν αυτός ο εμβληματικός «Έλληνας Κένταυρος Κερκύρας» μας διδάσκει όλους, ακόμη και εξ αποστάσεως ότι όποιος κρατά σταθερά στο χέρι του την «Σημαία» των επιλογών του στο τέλος δεν μπορεί παρά να είναι ο νικητής!


     ΕΥΓΕ ΓΕΩΡΓΙΕ! Κι εμείς θα σου δώσουμε μιαν ιδέα: Τι θα έλεγες να συνθέσεις έναν μουσικόν ύμνο στο Τόξο; Έχουμε την αίσθηση ότι θα προκύψει κάτι μοναδικό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.