Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΑΓΧΕΜΑΧΑ


     Εναλλάσσοντας δύο διαφορετικά όπλα, ο Εφιπποτοξότης και Αρχηγός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος"  Γ. Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης, συνεχίζει να αθλείται μακριά από την "βάση" του, στο Βουκουρέστι όπου παραμένει μονίμως εγκατεστημένος για επαγγελματικούς λόγους.



     Παρά τον φόρτο των προσωπικών, επαγγελματικών, εργασιών του, ο Ιφικράτης βρίσκει χρόνο και ασκείται στην ωραία αίθουσα όπλων της Σχολής "HEMA - Societas Milites Getae"


     Και αυτή η προσήλωση στην συνεχή συστηματικήν εξάσκηση είναι και η επιταγή της Ομάδος μας προς τα Μέλη της προς αποφυγήν υπαρξιακών "σκωριάεων" οι οποίες είναι κοινότατες και πλήττουν τους ανθρώπους των συγχρόνων κοινωνιών.


     Πολλά και σημαντικά τα οφέλη που προσφέρει στους ασκουμένους της η Οπλομαχία η οποία είναι ιδιαιτέρως προσφιλής στην Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" με τα Μέλη της ενθαρρυνόμενα να ασχολούνται με αυτήν. Και η χαρά μας είναι ιδιαίτερη όταν βλέπουμε ακόμη και απόδημα Μέλη μας να ακολουθούν με συνέπεια τον υγιή, ενάρετο και ανδρώο τρόπο ζωής που συνιστούν το πλαίσιο των "Ελλήνων Κενταύρων"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.