Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Άξιος αναπληρωτής του Αρχηγού του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, ο Συνασκούμενος Μάριος Γκέκας φροντίζει μεθοδικά για τις Προπονήσεις των εκεί Συνασκουμένων μας και μελετά τα κείμενα του Ιστολογίου της Ομάδος μας αντλώντας πληροφορίες για την αρτιότερη σχεδίαση των προπονητικών προγραμμάτων των οποίων έχει την ευθύνη.


     Έτσι, ο ικανότατος Μάριος, για την τελευταία Προπόνηση των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" μελετώντας παλαιότερες αναρτήσεις του Ιστολογίου ανεκάλυψε και εφήρμοσε "μονοπάτια" ...αλλιώτικα με αποτέλεσμα να δομήσει ένα πρόγραμμα για την κατάληξη του οποίου μας ενημέρωσε από τηλεφώνου, κατενθουσιασμένος!


     Είναι γεγονός ότι η δημοσιευμένη αθροιστική εμπειρία του εκπαιδευτικού και προπονητικού έργου της, επί 15 χρόνια συνεχώς λειτουργούσας, Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων", είναι βοήθημα για όλους τους ενασχολουμένους με την Έφιππη και Παραδοσιακή Τοξοβολία καθώς και με τις Έφιππες Πολεμικές Τέχνες, άλλωστε και γι αυτό τον λόγο οι αναρτήσεις μας.


     Κι έτσι, ο Μάριος και η Μαρίνα ωφελήθηκαν κι αυτή την φορά κι ...άμποτες να ωφελούνται κι άλλοι οι οποίοι εμφανίζονται "ιππεύοντες" δίκην τσομπάνηδων με τη βίτσα στο χέρι να σαλαγάνε ...αλόγατα! 


     Ωστόσο, στο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο μας έστειλε ο Μάριος μετά την Προπόνηση, εντύπωση μας έκαναν κάποιες φωτογραφίες του από τον περιβάλλοντα του προπονητικού, χώρο και την χλωρίδα του. Σ΄ αυτές τις ιδιαίτερες φωτογραφίες προσέξαμε το "μάτι" του Μάριου, αυτό το έμψυχο "μάτι" το οποίο κυριαρχεί σε κάθε φωτογραφία εν αντιθέσει με αυτό που νομίζει ο πολύς κόσμος, ότι η φωτογραφία αποτελεί το αποτέλεσμα ενός απλού μηχανικού "κλικ" το οποίο ρυθμίζει η άψυχη τεχνολογία. Κι έτσι "είδαμε" τον "σπινθήρα" μέσα στον Μάριο να ενεργοποιεί θετικότατα τον 'αμφιβληστροειδή" του κάνοντάς τον να "βλέπει" ακόμη "μακρύτερα" και "διαυγέστερα" και χαρήκαμε γι αυτό διότι αυτό δικαιώνει και την τοξευτική προσπάθειά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.