Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019


11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.,
OI “ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» 
ΣΤΟ FACEBOOK



H σελίδα μας «Εrvis Sadiku»

     11 χρόνια πριν, σαν σήμερα, δημιουργήθηκε αυτή η σελίδα προκειμένου να δημοσιοποιεί την δραστηριότητα της μη κερδοσκοπικής Ομάδος Έφιππης Τοξοβολίας των "Ελλήνων Κενταύρων" και, λίγο μετά, το Fecebook την ακύρωσε θεωρώντας ότι εκπροσωπεί ...εμπορικήν εταιρεία.

     Τότε, δημιουργήσαμε την σελίδα "Greek Centaurs Horseback Archery" εξηγώντας παραλλήλως στους διαχειριστές του Facebook ότι η Ομάδα μας δεν είναι κερδοσκοπική και δεν εισπράττει χρήματα, οπότε, εκείνοι μας απέδωσαν και πάλι την παρούσα σελίδα την οποία, ευγενώς, ανέλαβε στο όνομά του ο, από χρόνων, εξαιρετικός φίλος της Ομάδος μας κ. Ervis Sadiku τον οποίο θερμά ευχαριστούμε για την υποστήριξή του στην διατήρηση αυτής της σελίδος και όχι μόνον.

     11χρόνια συνεχούς παρουσίας των "Ελλήνων Κενταύρων" στο Facebook, στα 15 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της Ομάδος μας, με καθημερινή παρουσίαση της δράσεώς μας ως συνεισφορά στον πολεμικό Πολιτισμό, ακολουθώντας το παράδειγμα της εποποιίας των Ελλήνων Στρατιωτών της αναγεννησιακής Δύσεως, ευγνώμονες για τους φίλους και επισκέπτες μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.