Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΙΕΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ...ΑΡΓΥΡΟΙ ΙΠΠΟΙ


      Παρελθέτω αφ'  ημών, των "Ελλήνων Κενταύρων", το "ποτήριον" της εξυμνήσεως νεο-ηγεμόνων, όμως, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την υψηλήν αισθητική του μεταKGBικού ρώσου προέδρου που επέλεξε το ωραιότερο δώρο προκειμένου να υφαρπάσει τις υπογραφές των διακεκριμένων αράβων ...εραστών της ιερακοθηρίας για περισσότερες των είκοσι διακρατικών συμφωνιών. Βεβαίως, είναι η κουλτούρα που υπερέχει διότι δεν μπορούμε να φαντασθούμε τους δικούς μας υποσαχάριους τσιπροκούληδες να μπορούν να κρατήσουν αρπακτικό στο χέρι τους όντας σίγουρο ότι το ατυχές πτηνό ως εκ της επαφής και μόνον θα  ...αυτοκτονούσε!


     Και όταν τα αρπακτικά μεταμορφώνονται σε έργα τέχνης τότε το να κερδίσεις την ...εν λευκώ υπογραφή ενός σείχη είναι ...περίπατος!


     Ενώ εμείς αγωνιούμε να σώσουμε τη Σάμο από τον κουρνιαχτό των απρόσκλητων "μουσαφίρηδων" που κουβάλησε η ανοησία μας σε μιαν Ελλάδα κατεστραμμένη από τον καλπάζοντα "αντιφασισμό" των Εξαρχείων, γύρω μας ένας κόσμος προοδεύει αλματωδώς με τα "αρπακτικά" να διδάσκουν ότι αυτά είναι προορισμένα να κατακτήσουν έναν κόσμο ...πουλερικών!


     Και λίγο πιο κει, κάποιοι που αγνοούν τον όρο "αντιφασισμός", αδιαφορώντας και για τον όποιον Φασισμό ή ...σουρρεαλισμό, ναυλώνουν εμπορικά τζετ της “Etihad Airways” για να μεταφέρουν τους 80 αετούς, του Σαουδάραβα πρίγκιπα Σαλμάν.



     Στους "Έλληνες Κενταύρους" ξέρουμε να "διαβάζουμε" τα "διδάγματα" των καιρών! Γι αυτό και επιλέγουμε την απόλαυση ...έργων τέχνης παρά την εισπνοή μπόχας ανιπτοπόδων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.