Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Και για τους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας" είναι κανόνας, καμία Προπόνηση να μην είναι επανάληψη κάποιας προηγούμενης! Κι έτσι, ο πρόλογος αυτής της εκπαιδευτικής ημερίδος για τους Κερκυραίους Συνασκουμένους περιελάμβανε μία σύντομη εισαγωγή στην, αδοκίμως αποκαλουμένη, "ολυμπιακή" Τοξοβολία με έμφαση στο πρόταγμα της τεχνολογίας επί της οποίας αυτό το είδος της μοντέρνας Τοξοβολίας βασίζει το "σκεπτικό" του. Χρήσιμες γνώσεις τις οποίες πρέπει να κατέχει ο παραδοσιακός Τοξότης προκειμένου να μπορεί να συγκρίνει και να αναγνωρίζει ακόμη περισσότερο το προνόμιο μιας επιλογής που δεν προάγει το εμπόριο αλλά το ίδιο το ανθρώπινο ένστικτό του! 


     Ευρύ και ποικίλο το ασκησιολόγιο αυτής της ημερίδος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" αλλά, δυστυχώς, η μείωση του φυσικού φωτισμού λόγω χειμερινής περιόδου και η μη πρόβλεψη καλύτερης τεχνικής υποδομής (κάμερα κλπ) δεν επέτρεψε την διατήρηση οπτικοακουστικού υλικού από ένα σημείο και πέρα. Πάντως, απ΄ ό,τι πρόλαβε να κρατηθεί, η αρτιότητα της ημερίδος ήταν και πάλι εμφανής.


     Με τον επαναπροσδιορισμό της ώρας ενάρξεως των επόμενων προπονητικών ημερίδων των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" είναι βέβαιο ότι θα έχουμε πληρέστερην "εικόνα" του περιεχομένου τους, όμως, σε κάθε περίπτωση η ποιότητα και ο δυναμισμός του Παραρτήματος είναι, αδιάπτωτα, εμφανείς! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.