Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟΥ


     Διαπιστώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του νεοείσακτου Πάνου με την Τοξοβολία και το εμφανές ταλέντο του αλλά, δυστυχώς, την επιρρέπειά του σε "πανικό στόχου", αυτή τη φορά επιλέξαμε έναν στόχο ...μη στόχο! Κάτι που δεν παραπέμπει σε στόχο με "εγκλωβιστικές" βαθμονομήσεις αλλά κάτι άλλο, ευτελές, καθημερινό όσο και άσχετο με εκείνο που Τοξότης εκλαμβάνει ως στόχο: ένα χαρτόκουτο που περιμαζέψαμε στη διαδρομή προς την Γραμμή Βολής.


     ονηρά" στημένη αυτή η Προπόνηση είχε ως επίκεντρό της την αποδέσμευση του Πάνου από την ψυχολογία του κυνηγού-σφενδονιστή που βίωσε ως παιδί και φάνηκε ότι την "σέρνει" μαζύ του ως σήμερα.


     Βεβαίως σε τούτη την Προπόνηση σχεδιάσθηκαν αιφνιδιαστικά και άλλα επιμέρους, ώστε να είναι ωφέλιμη για όλους.


     Αιφνιδιαστικά η αρχηγία Βολής ανατέθηκε στον Κωνσταντίνο μας ο οποίος, με το πρόγραμμα που εφήρμοσε ενθουσίασε τους Συνασκουμένους του  οι οποίοι εκφράστηκαν θερμά για τα όσα βίωσαν.


     Κάποια πράγματα, πλέον, "βγαίνουν" τόσο γρήγορα και τόσο συναρπαστικά που μαρτυρούν ότι η Ομάδα ακολουθεί μια θετικότατη, σταθερή, στροφορμή προόδου των Μελών της, κάτι που θέλουμε πάση θυσία να διατηρήσουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.