Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     εσάλτο" στη δράση για τους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας"  και η Γραμμή Βολής τους ξανά στο ποιοτικό "ύψος" που επιδιώκει ο επικεφαλής τους Χριστόφορος Κασφίκης!


      Στην τακτική εβδομαδιαία Προπόνησή τους, οι κορφιάτες Συνασκούμενοί μας με τον συντονισμό και τις επιδόσεις τους συνέχισαν να προσφέρουν μιαν εικόνα συντεταγμένης και, κυρίως, ανεπτυγμένης τοξευτικής ομάδος που διατηρεί την σημαντικότητά της έναντι του τοξευτικού "αντικειμένου".


     Χωρίς πολλές αναλύσεις, ο πραγματικός ..."sensei" Χριστόφορος Κασφίκης, με τον τρόπο διεξαγωγής της εκπαιδεύσεως των μαθητών του δείχνει ότι και αυτός, επιμένει να προάγει την γενική αντίληψη των "Ελλήνων Κενταύρων" οι οποίοι, από την προηγούμενη Προπονητική Περίοδο προσδιορίσαμε ότι δεν θέλουμε να περνάμε ..."καλά" αλλά  ω φ έ λ ι μ α!


     Κι όσο ο χρόνος ωριμάζει την σκέψη μας τόσο καταλαβαίνουμε βαθύτερα τα όσα μας έχει πει ο Δάσκαλος Kassai Lajos περί όσων προσέρχονται στην Έφιππη Τοξοβολία για να "διασκεδάσουν" κι όσων προσέρχονται για να ωφεληθούν, ωθώντας μας σε γόνιμες σκέψεις αυστηροποιήσεως του πλαισίου λειτουργίας των "Ελλήνων Κενταύρων" ώστε να διατηρήσουμε την Ομάδα μας στο επίπεδο μιας πραγματικά εφιπποτοξοτικής "Οικογενείας"!


     Και οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" βρίσκονται στον σωστό δρόμο σεβόμενοι την Παραδοσιακή και Ενστικτώδη Τοξοβολία που η Ομάδα μας εισήγαγε στην Ελλάδα το 2005, όπως ακριβώς διδαχθήκαμε από τον μεγάλο Kassai Lajos!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.