Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019


ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ


     «Μεσημέρι» = ώρα 12η μ., «απομεσήμερο» = μετά (από) το μεσημέρι => μετά την 12η μ. και προς το «απόγευμα» => ήγουν, «μετά το γεύμα»!

     Σας ζητούμε συγγνώμη για κείνο το «απομεσήμερο» στη πρόσκληση να παρακολουθήσετε μαζύ μας την φωτογράφιση που κάναμε χθες και το οποίο προξένησε μία σύγχυση για την οποία όσο και εάν δεν ευθυνόμαστε αναγνωρίζουμε ότι κατά το σύγχρονο, ρέον, λεξιλόγιο προκαλεί παρανοήσεις! Και ειδικώς  απολογούμεθα στον αγαπημένο μας Μελέτη ο οποίος βρέθηκε από την Καλαμάτα στην Αθήνα «ιππεύοντας» ρομαντικότατα την πανέμορφη βέσπα του και μας τηλεφώνησε για να βρεθεί κοντά μας όταν η φωτογράφιση είχε, δυστυχώ; Ολοκληρωθεί με τους αγαπημένους μας Έρρικ και Μαίρη να ξαποσταίνουν επί βράχου Πνυκός απολαμβάνοντες τον πάλλευκο Παρθενώνα!

     Η φωτογράφιση με τον Έρρικ Νουρ στον φακό και τον ιερό βράχο ως φόντο του δεν μπορούσε παρά να καταλήξει στο λαμπρότερο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ο διεθνής πρωτοχορευτής μας αποδεικνύεται και επαγγελματίας ως «μοντέλο», με αποτέλεσμα η φωτογραφική «ψαριά» να …κλατάρει το «δίχτυ»! Και ήταν η επαγγελματική δεινότητα του Έρρικ Νουρ η οποία απέδωσε εξαιρετικό και πολύ «υλικό’ σε ελάχιστο χρόνο μιας και το «επί σκηνής» στήσιμό του, η φωτογένειά του και η κίνησή του «τάισαν» τον φακό με ό,τι καλύτερο!

     Εντός της ημέρας θα υπάρξει και η σχετική ανάρτηση με τίτλο «ΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΟΥΛΛΟ ΤΑΡΧΑΝΙΩΤΗ» με την τεκμηρίωση του ενδύματος που θα φορεθεί από τον πρωταγωνιστή Έρρικ Νουρ στην υπό προετοιμασία παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.