Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     εί ο ...Χριστόφορος γεωμετρεί", σταθερά, θα μπορούσαμε να πούμε, μελετώντας προσεκτικά το οπτικοακουστικό υλικό της τελευταίας -και, υπό καύσωνα...- Προπονήσεως των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".


     Πράγματι, σε όλη την έκταση της προπονητικής δραστηριότητος αυτού του Παραρτήματός μας παρατηρούμε την έμφαση στην γεωμετρία της Τοξοβολίας που δίνει ο επικεφαλής του, Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης.


     Και για τους εννοούντες, αυτή η "γεωμετρία" αποτελεί την βάση της αναπτύξεως σωστής τεχνικής κι επιτεύξεως ευστοχίας.


     Απτόητοι απέναντι στις αυξημένες εποχιακές συνθήκες, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" συνεχίζουν αδιάκοπα την προπονητική δραστηριότητά τους κι αυτό το καλοκαίρι.


     Χωρίς να δείχνουν ότι αγωνιούν για "διακοπές" και ανέμελη ζωή στην ...παραλία, κάνουν την "ηλιοθεραπεία" τους στη Γραμμή Βολής βελτιώνοντας την τοξευτική δεξιότητά τους ...οσημέραι!


     Δεν θα ήταν κακό κάποιο διάλειμμα στην τοξευτική δραστηριότητα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" όμως το κέφι τους που εμπνέει όλους μας δείχνει ότι το δικό τους "διακοποδιάλειμμα" συνδυάζεται με ολοένα και πιο σύνθετο και δύσκολο ασκησιολόγιο, όπως αυτό με την στόχευση επί ιπταμένων πλαστικών φιαλών της τελευταίας Προπονήσεώς τους.


     Ιδιαίτερη η χαρά όλων μας όταν βλέπουμε την ευστοχία που επιτυγχάνουν οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοί μας και τους χειροκροτούμε απ΄ όπου κι αν τους παρακολουθούμε να προπονούνται.


     Ευχή μας είναι να τους απολαύσουμε σύντομα και σε εκδηλώσεις του εξωτερικού για τις οποίες δείχνουν ετοιμότατοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.