Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ε Π Α Ν Ε Κ Κ Ι Ν Η Σ Η!...


     Αν και απομένουν ακόμη δύο εικοσιτετράωρα για να μπούμε στην ΙΒ' Προπονητική Περίοδο, η σημερινή εκπαιδευτική ημερίδα στο Ιππευτήριο θύμιζε περισσότερο μια δυναμική επανεκκίνηση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές δίνοντάς μας την αίσθηση του προοιμίου της νέας Προπονητικής Περιόδου.


     Με την μία Συνασκούμενη να βρίσκεται στην Ελλάδα για σύντομες διακοπές από το εξωτερικό όπου διαμένει και την άλλη να έχει επιστρέψει από τις δραστηριότητες των διακοπών της στο εξωτερικό, η σημερινή ημερίδα ήταν ένα αρμονικό ιντερλούδιο και, φυσικά, με άριστα εκπαιδευτικά αποτελέσματα και άριστη διάθεση για όλους, ασφαλώς και για τον Ίππο.


     Και, βεβαίως, στόχος ήταν και στις δύο "περιπτώσεις" οι Συνασκούμενες να επανέλθουν στην σωστή ισορροπία και στο σωστό "κάθισμα" με πολλά "τρικ" και ...δοκιμασμένα επινοήματα. 


     Δυο Συνασκούμενες με πολλά κοινά χαρακτηριστικά ταμπεραμέντο κι ενδιαφερόντων, κατάφεραν αμέσως να διαμορφώσουν ένα ωραιότατο "κλίμα" μέσα στο οποίο η πρόοδος και των δύο ήταν δεδομένη κι αυτό εκμεταλλεύθηκε κι ο Εκπαιδευτής τους.


     Α! και το ορθοστάδην μας κάναμε και πολλά άλλα ωραία, κυρίως, παίζοντας μιας κι όλα τα σοβαρά τα πετυχαίνουμε με ...χαλαρότητα!


     Και οι μάλλον φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες στο Ιππευτήριο έβαλαν την ενισχυτική "πινελιά" τους ώστε μετά τα ,υπό καύσωνα, καλοκαιρινά μαθήματα, να ξαναβρούμε το ...κέφι μας!


     Να ευχηθούμε καλό χειμώνα? Αστειευόμαστε! Στους "Έλληνες Κενταύρους" καταφέρνουμε να έχουμε πάντα καλοκαίρι, χωρίς εκείνους του "κακούς καιρούς" που μαυρίζουν ψυχές και τις παρασύρουν σε αδιέξοδα. Ας χαρούμε λοιπόν τον ζωοδότη θεό Ήλιο, ..."καγώ ειμι..." και εμείς είμεθα... και βιώνουμε το χαμόγελο...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.