Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Θα μπορούσες να τους πεις και "σκυλιά του πολέμου" αν τα σκυλιά του πολέμου δεν έδειχναν πολύ ...γατούλες μπροστά στους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας"!


     Διότι, τούτα εδώ τα πραγματικά "σκυλιά", μεσ'  το κατακαλόκαιρο όπου τρέχουν αλλόφρονες να πλατσουρίσουν στις παραλίες, δεν δείχνουν διόλου πανικόβλητα από τον καύσωνα αλλά τολμούν να επεκτείνουν τα οφέλη της Τοξοβολίας σε μία ακόμη πιο επίπονη διαδικασία εκγυμνάσεως που βελτιώνει ραχιαίους και κοιλιακούς, ανεξαρτήτως ...φύλου και ηλικίας!


     Φαίνεται ότι κάποια ευλογία εργώδους προόδου έχει "σκεπάσει" τον τελευταίο καιρό την Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" και οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" δεν θα μπορούσαν να μείνουν "απέξω".


     Ωστόσο, τους χαιρόμαστε να χαράζουν ολοένα και δυναμικότερα "μονοπάτια" στην τοξευτική προπονητική, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην Παραδοσιακή-Ενστικτώδη Τοξοβολία!


     Ο επικεφαλής των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης θα πρέπει να είναι για το Παράρτημά του το ίδιο υπερήφανος όσο υπερήφανους μας κάνει όλους τους "Έλληνες Κενταύρους"  μελετώντας και θαυμάζοντας το οπτικοακουστικό υλικό μετά το τέλος κάθε Προπονήσεώς τους!


     Διότι, καμία παραλία και κανένα κλιματιστικό δεν αναψύχει όσο η πρόοδος! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.