Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ"


     Με πραγματική προπονητική "στοργή", ο Αρχηγός του Παραρτήματος Χαλκίδος και Σχηματαρίου, Εφιπποτοξότης Γ. Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης, προετοιμάζει τους μικρούς μαθητές του στο Σχηματάρι όχι, απλώς, να γίνουν καλοί Τοξότες αλλά για κάτι πολύ περισσότερο!


     Η Ομάδα των νεαρών μαθητών του Ιφικράτη, μετά από ελάχιστα μαθήματα, δείχνει συμπαγής και ομογενοποιημένη, με ένα πολύ καλό γενικό "στυλ" που δείχνει ότι όλα τα Μέλη της έχουν κατανοήσει επαρκώς την βασική τεχνική της Τοξοβολίας και, πλέον, την εξασκούν βελτιώνοντας την δεξιότητά τους.


     Εφαρμόζοντας πολλά προπονητικά "σενάρια", ο επιμελής Εκπαιδευτής, χωρίς να διαταράσσει το πλαίσιο της ομαδικότητος, αναπτύσσει ολοένα και περισσότερο το ατομικό ένστικτο των μαθητών του προσφέροντάς τους μεγάλη ωφέλεια όχι μόνον στην Τοξοβολία αλλά στην ίδια τη ζωή τους!


     Και οξύνοντας το αίσθημα της ισορροπίας τους, ο Εκπαιδευτής Ιφικράτης ενισχύει την αυτοπεποίθηση των μαθητών του με έναν έμμεσο, πλην όμως, καθοριστικό τρόπο του οποίου η ανάλυση χρειάζεται ...τόμους!


     Μετά από λίγα χρόνια, τούτα τα παιδιά του Σχηματαρίου θα νιώθουν ό,τι νιώθουμε όλοι που ακολουθούμε ένα σύστημα το οποίο μας αναμορφώνει, πρωτίστως, ψυχοπνευματικά αλλά και σωματικά, ενδυναμώνοντας το ένστικτο και την υπαρξιακή μας ισορροπία κι αυτή θα είναι η "αμοιβή" του Εκπαιδευτή τους.


     Ωστόσο, οι "Έλληνες Κένταυροι" και ο συνδιοργανωτής τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Γεώργιος Σχηματάρης", απολαμβάνουμε την πρόοδο των μικρών μαθητών μας ως, πραγματικό, έργο ζωής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.