Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ...ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ


     Υπό την καθοδήγηση του Αρχηγού του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος" Εφιπποτοξότη Γ. Σταυριανόπουλου - Ιφικράτους, συνεχίστηκε η υπερεντατική προετοιμασία για την επιτυχή αποστολή στην Ουγγαρία που προετοιμάζει η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων"


      Ο Κωνσταντίνος εξοικειώνεται με τον "χειρισμό" κάθε ιππικής παραμέτρου ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε εκπαιδευτικήν απαίτηση.


     Ήδη, εμφανίζεται με επαρκέστατην αυτοπεποίθηση σε όλες τις διευθυντικές διαδικασίες του Ίππου του. 


     Και όλη αυτή η προετοιμασία δεν γίνεται στο Ιππευτήριο αλλά, επί τούτου, σε ανοικτό φυσικό πεδίο και χωμάτινες διαδρομές.


     Έτσι, με χαρά παρατηρούμε τον Συνασκούμενο να χειρίζεται με άνεση και καλό "κάθισμα" τον Ίππο του, σχεδόν, με άριστη διάθεση και ηρεμία όπως μας μαρτυρά και ο Ίππος του.


     Το ίδιο θετικά "αποφαίνεται" ο Ίππος και για τον Μάριο ο οποίος τολμά τα πρώτα βήματά του στην Ιππική και δείχνει ότι μπορεί εύκολα να τα καταφέρει και όχι μόνον λόγω ιδανικής σωματοδομής...


     Σ΄ αυτό το σπουδαίο "μονοπάτι" βίου, ο ψυχισμός του μυουμένου προοιωνίζει την εξέλιξη με γνώμονα τα συναισθήματα έναντι των ζώων. Κι αυτό είναι το καθοριστικό με συνέχεια την ικανότητα του Εκπαιδευτή ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ικανότατος στο να στηρίξει την εκπαίδευση των μαθητών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.