Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ 
...ΣΤΟΝ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟ ΑΕΡΑ


     Τόσο συχνές, πια, οι πρόβες του "Μιχαήλ Μαρούλλου Ταρχανιώτη" διότι, πραγματικά, ψυχαγωγούν και διασκεδάζουν όλους τους εμπλεκομένους, με την διδακτική διαδικασία που ακολουθεί ο Γιάννης Δρίτσας.


     Κάθε πρόβα, πια, παράγει ωραία ερωτήματα που παραπέμπουν σε ποικίλες προσεγγίσεις και οι χαρακτήρες των προσώπων του έργου διαγράφονται ολοένα αδρότεροι, καθώς προχωρεί η "επεξεργασία" του κειμένου με την υποκριτική προέκταση.


    Η "αδόκητη" παράταση της παραστάσεως λόγω των εκλογών αναδεικνύεται στο μεγάλο "ατού" της επιτυχίας της διδασκαλίας και ο λόγος των εισαγωγικών στην "αδόκητοι" είναι διότι ήμασταν ...αστρολογικώς ενήμεροι, ήδη, από τον Δεκέμβριο για όσα επρόκειτο να διαδραματισθούν αυτό το καλοκαίρι.


     Η δική μας, πάντως, "παρέα" στην φιλόξενη Σχολή Χορού "Αλέξανδρος Χατζιάρας" απολαμβάνει τις ωραιότερες βραδιές με την "επίγευση" της μοσχοβολιάς του θαλασσινού αέρα του κεντρικού μας λιμανιού το οποίο, παρά τις κακοποιήσεις των τελευταίων χρόνων, διατηρεί την γοητεία που μας έχει συνηθίσει.


     Σήμερα μαζύ μας ήταν κι ένας άνθρωπος με πάθος για ένα συγκεκριμένο κινηματογραφικό είδος και, ήδη, με δείγμα δουλειάς πολύ πιο πάνω από κάθε προσδοκία, ο Deathor Othell Rogue, ο αγαπημένος μας Μπάμπης με τις ωραίες ιδέες του!


     Μ' αυτά και μ΄ αυτά ανεπαίσθητο περνά το καλοκαίρι και καμία καλύτερη δροσιά από την αφιέρωση στο μονοπάτι της δημιουργίας...! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.