Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     H προπονητική ποιότητα είναι πάντοτε εμφανής στο οπτικοακουστικό υλικό κάθε εκπαιδευτικής ημερίδος και, επ΄ αυτού, οι Συνασκούμενοι των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" μας ξαφνιάζουν θετικότατα κάθε φορά που μελετάμε το "προϊόν" των ημερίδων τους.


     Με χαρά παρατηρούμε ότι η "έξοδος" προς τον στόχο των αποτελεσμάτων των τοξεύσεών τους, όχι μόνον βελτιώνεται ολοένα αλλά και η "στάση" τους έναντι της Τοξοβολίας γίνεται συνεχώς και "στιβαρότερη", με αυξανόμενη αυτοπεποίθηση και αυτοπειθαρχία.


     Άξιος επαίνου ο, επικεφαλής και Εκπαιδευτής τους, Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης ο οποίος άνετα μπορεί να απολαμβάνει ήρεμος τα αποτελέσματα των προσπαθειών του στηριζόμενος στους άξιους εκπαιδευομένους του.


     Η έμφαση που δίδει η Σχολή των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" στις κινητικές ασκήσεις μας βρίσκει ένθερμους υποστηρικτές διότι μια μαχητική τέχνη είναι η επιτομή της κινήσεως ως συνιστώσας (μαζύ με το "πυρ") του ορισμού του Πολέμου.


     Έτσι, συνιστούμε σε όλους τους Συνασκουμένους να ακολουθούν το προπονητικό "υπόδειγμα" των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" προτάσσοντας την κίνηση στο πρόγραμμά τους.


     Στους αγαπημένους μας Συνασκουμένους των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" απλώς, ευχόμεθα να συνεχίζουν το πρόγραμμα το οποίο ήδη εκ γνώσεως και εξ ενστίκτου, που ήδη ακολουθούν! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.