Τετάρτη 15 Μαΐου 2019


ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Στην Προπόνηση αυτή υποδεχθήκαμε ένα νέο, νεαρό, μέλος το οποίο, όπως φάνηκε, επέδειξε πολύ καλές επιδόσεις, αφού, η ενασχόληση του με πολεμικές τέχνες τον βοήθησε στην αυτοσυγκέντρωση και την ευστοχία.


     Ο Μάριος ανέλαβε την εισαγωγή του νέου μας μέλους στις βασικές τεχνικές, λαβή, στάση σώματος και τόξευση. Δάσκαλοι και ταυτόχρονα διδασκόμενοι, αρχάριοι μα και προχωρημένοι παράλληλα, τοξεύουμε σε μια χωροχρονική αλληλουχία διαρκούς προόδου. Ταυτόχρονα με την τόξευση σε αρχικά κοντινές αποστάσεις προς εξοικείωση του νέου μας φίλοι αδράξαμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε την ευστοχία μας στατικά αλλά και εν κινήσει. 


     Απλές ασκήσεις οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν τον ασκούμενο σε μέγιστο βαθμό. Κλείνοντας η προπόνηση περιείχε τόξευση σε.απόσταση 17 μέτρων. 


     Και αυτό βέβαια μπορεί να συνεπάγεται ευστοχία για ένα μέλος που δραστηριοποιείται ήδη 2 μήνες, αποτελεί ωστόσο ιδιαίτερη έκπληξη για τις επιδόσεις του μικρού μας φίλου! Συμπέρασμα... Η συγκέντρωση και η πειθαρχία αποτελούν το μέτρο της ευστοχίας, ο χρόνος αποτελεί απλώς μια αίσθηση.

Εφιπποτοξότης Γ. Σταυριανόπουλος-Ιφικράτης
Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.