Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Ένα συμπέρασμα πολύ σημαντικό "αναβλύζει" από την μελέτη της σχετικής Αναφοράς αλλά και του οπτικοακουστικού υλικού της τελευταίας ομαδικής Προπονήσεως στην Παραδοσιακή Τοξοβολία των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας": H επικράτηση ενός "ομαδικού πνεύματος" που επιδιώκεται πάντοτε στην Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων" με όσα οφέλη, αυτό, εγγυάται!


     Και το συμπέρασμα αυτό επιτείνεται από την απουσία του επικεφαλής του Παραρτήματος ο οποίος είχε την υποχρέωση της συμμετοχής σε σεμινάριο, παρά ταύτα δε, το "ομαδικό πνεύμα" που ο ίδιος θεμελίωσε κι εμπνέει, στο Παράρτημά του, ακόμη και εν τη απουσία του διέλαμψε.


     Στον χώρο ασκήσεως μιας πολεμικής τέχνης, υπάρχουν κάποια αθέατα στοιχεία τα οποία, πάραυτα, θεμελιώνουν την επιτυχία της όλης προσπαθείας κι ένα απ΄ αυτά, ίσως το βασικότερο, είναι και το "ομαδικό πνεύμα" που "παρασύρει" όλους τους Συνασκουμένους στην επιτυχία.


     Κι αυτό το σημαντικό στοιχείο το χαρήκαμε και σε τούτη την εβδομαδιαία δράση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" επισημαίνοντάς το σε όλη την Ομάδα μας ως παράδειγμα προς μίμηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.