Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ENA ...ΠΡΙΒΕ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ


     Ένα πριβέ, αλλά δυναμικότατο ξεμούδιασμα για ...senior κατηγορία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η ωραία εξόρμησή μας στον γνωστό κορμό που αποτελεί το σύνηθες ορμητήριο ειδικών κινητικών Προπονήσεών μας Παραδοσιακής Τοξοβολίας!


     Εν μέσω ιππικής και ...θεατρικής δραστηριότητος, αλλά και ταξιδιών στα εργώδη Παραρτήματά μας, ε, βρίσκουμε και τον χρόνο για λίγη ...αφοσίωση στα Τόξα μας.


     Τυχεροί οι Συνασκούμενοι αυτής της ...αιφνιδιαστικής ημερίδος σε ένα πρόγραμμα ...αλματώδους ...υπερκινητικότητος που τους θύμισε το πόσο πρέπει να γυμναζόμαστε καθημερινώς για να διατηρούμε την ...σχετική 'φόρμα" μας.


     Παραμονή της ονομαστικής του εορτής ο Συνασκούμενος Βαγγέλης και με την εξάρτυσή του στο "βουνό" μαζύ με τους λοιπούς Συνασκουμένους έδωσαν ωραίες στιγμές συντονισμού και ευστοχίας.


     Μπορεί για τους "άλλους" να έληξε, μόλις, ένα εορταστικό τριήμερο αλλά αυτό το τριήμερο ήταν λίαν εργασιακό για τους "Έλληνες Κενταύρους" , όσο ...εργασιακότερες οι ημέρες που ακολουθούν αφού ..."Arbeit macht frei!", μάλιστα, πολύ και ωφελιμότατα ...frei!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.