Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019


SECRETA MONITA SOCIETATIS JESU


     Στο επίσημο ιστολόγιο των «Ιησουιτών Ελλάδας», δηλαδή του «Τάγματος των Πατέρων Ιησουιτών» (απ΄ όπου προέρχεται και ο σημερινός λατινοαμερικανός Πάπας Φραγκίσκος Α’,) η ιστορική παρουσίαση της Ιησουιτικής Κοινότητος Αθηνών αρχίζει …μεταπολεμικά! Έτσι, κρύβοντας το παρελθόν τους αλλά και πολλά άλλα διόλου κολακευτικά,, οι Ιησουίτες των Αθηνών εξωραίζουν το προφίλ του Τάγματός τους με φιλανθρωπική και πνευματική … «κολορατούρα», ως δήθεν μία κοινότητα του Καθολικισμού η οποία μάχεται υπέρ της καθαρότητος του …πνεύματος και της …καρδίας.


     Δυστυχώς, όμως, για το Τάγμα των Πατέρων Ιησουιτών, η Βιβλιοθήκη της «Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας» διαθέτει ένα τμήμα «εσωτεριστικών ντοκουμέντων» στο οποίο ταξινομούνται σπανιότατα αρχεία και έντυπα σχετικά με διάφορα Τάγματα και εσωτεριστικά «σχήματα» και σ΄ αυτό το τμήμα ανακαλύψαμε ένα χαρτόδετο βιβλίο 82 σελίδων στα Λατινικά και Ελληνικά που τιτλοφορείται «Secreta Monita Societatis Jesu» ή «Απόκρυφα Παραγγέλματα του Τάγματος των Ιησουιτών» τυπωμένο στην Αθήνα, το 1860 στο τότε, γνωστότατο για την εποχή, τυπογραφείο του Χ.Ν. Φιλαδελφέως που βρίσκονταν στον αριθμό 420 της Πύλης της Αγοράς.


     Ξεφυλλίζοντας αυτό το έντυπο τεκμήριο της ιησουίτικης παρουσίας στην Αθήνα πολύ πριν από την μεταπολεμική εποχή από την οποία το επίσημο ιστολόγιο των «Ιησουιτών Ελλάδος» θέλει να «ιστορεί» αυτό το Τάγμα (κι έχει τους λόγους του…), ανακαλύπτουμε ότι τα «πράγματα» μέσα στο Τάγμα των Πατέρων Ιησουιτών δεν είναι διόλου …πνευματικά, διόλου φιλανθρωπικά και διόλου …άγια! Κάθε άλλο!


     Στο συγκεκριμένο έντυπο «οδηγιών» τους, οι «Άγιοι πατέρες» Ιησουίτες, με χριστιανικότατον αμοραλισμό, καθοδηγούν τα μέλη τους πώς να εξαπατούν ακόμη και …χήρες και να τους παίρνουν τις περιουσίες παγιδεύοντάς τις σε, δήθεν, «πνευματική» ζωή, πώς να εκμεταλλεύονται ακόμη και ορφανά ανήλικα συμπεριφερόμενοι ως κοινοί γκάγκστερς κάτω από το παραπλανητικό ράσο της δήθεν αγιοσύνης τους.


     Kαι, σύντομα αυτό το ανίερο ιησουίτικο, έντυπο, ντοκουμέντο θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη υπό μορφή pdf ώστε να έχουμε πλήρη «εικόνα» και για άλλη μια σέχτα χριστιανών ανάμεσα στις τόσες…

     Ευτυχώς στην Ομάδα των «Ελλήνων Κενταύρων» κανένας ιησουιτισμός δεν μπορεί να επιπολάσει και κανένας ιησουίτης δεν μπορεί να παραμείνει αφού η διαφάνεια των δημοσιοποιημένων γραπτών μας κανόνων και η πλήρης και πιστή εφαρμογή τους μας προστατεύει από κάθε διπρόσωπην υποκριτικήν εκτροπή! Και μακάριοι όσοι εγκαίρως αντιλαμβάνονται ότι εκεί όπου αποκαλύπτονται ακόμη και τα μυστικά των Ιησουιτών Πατέρων θα αποτελούσε παραβίαση ορθάνοιχτων θυρών η «αποκάλυψη» των αποκεκαλυμμένων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.