Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕ ΤΗΝ "ΧΙΟΝΗ" ...ANTE PORTAS


     H ...νιοστή, κατά σειράν, καταιγίδα αυτής της χειμερινής περιόδου που μας κρατά επί, σχεδόν, τρεις μήνες σε ιππικήν ...απραγία, μας βρίσκει κι αυτό το σαββατοκύριακο εγκύπτοντες σε θεατρικές διδασκαλίες... μιας και στη δική μας φαρέτρα υπάρχουν πολλά εναλλακτικά βέλη ώστε να μην μας αγγίζει η εκμαυλιστική ραστώνη!


     Μπορεί έξω η χιονοκαταιγίδα "Χιόνη" να προσεγγίζει απειλητικά την πρωτεύουσα με τις προφυλακές της βροχοπτώσεως σε πλήρη δράση, όμως ο Χρυσοβαλάντης μας εξελίσσεται σε έναν εξαιρετικό σκηνικό ερμηνευτή! 


      Περιττόν, δε να ειπωθεί ότι μπορεί η απουσία του σκηνοθέτη μας Γιάννη Δρίτσα να είναι αισθητότατη αλλά ο, εκ περιστάσεως, αντικαταστάτης του αισθάνεται αρκετά ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του νεαρού Χρυσοβαλάντη ο οποίος, όχι μόνον ταλαντούχος αναδεικνύεται αλλά και λίαν εργατικός μέχρι σημείου να προγραμματίζουμε πλέον καθημερινές πρόβες που ούτε στα επαγγελματικά θεατρικά σχήματα δεν συνηθίζονται...


     Και, με τον καιρό όπως εξελίσσεται δεν ξέρουμε αν, τελικώς, θα δούμε τούτη την Άνοιξη να ανθίζουν 'ζωντανά' λουλούδια ή αν θα συνεχίσουμε να τα απολαμβάνουμε σκαλισμένα στο ...ελεφαντόδοντο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.