Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΟΔΕΥΟΝΤΑΣ 
ΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ!


     Πραγματική πρόοδος μπορεί να υπάρξει μόνον εκεί που υπάρχει Πολιτισμός και τα Επτάνησα, παρά τους "περιρρέοντες" κλυδωνισμούς βαρβαρότητος μιας χώρας που παραπαίει, καταφέρνουν να διατηρούν τον πατροπαράδοτο Πολιτισμό τους, κάτι που διαφαίνεται με πρώτη ευκαιρία  κ α ι  από την δραστηριότητα του τοπικού Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".


     
Με την σημαντική εκπαιδευτική συμβολή του Στελέχους της Ομάδος μας Νικολάου Καραίσκου - Ακαδήμου και την εκπληκτική οργανωτικότητα και καθοδήγηση των επικεφαλής του Χριστοφόρου Κασφίκη, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" αναδεικνύονται σε μία ισχυρή Ομάδα Παραδοσιακής Τοξοβολίας η οποία δεν χρειάζεται ...δίχτυ στο στόχο της! Και το αποτέλεσμα της τελευταίας Προπονήσεως των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" όπως 'αποτυπώθηκε' στο οπτικοακουστικό υλικό, αυτό ακριβώς κατέδειξε.


     Συντονισμός, αρμονία, ευστοχία, ταχύτητα το βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα των μακροπροθέσμως ...ισορροπούντων και άνευ ισορροπίας ουδέν ακόμη και υπό μία έστω βραχυπρόθεσμη πρόοδο η οποία γίνεται σύντομα παρελθόν!


     Και οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" αποδεικνύουν απτώς ότι επενδύουν στο μακροπρόθεσμο όφελός τους από μία πολεμική τέχνη διαχρονικής ωφελείας προς τον Άνθρωπο!


     Όλοι οι 'Έλληνες Κένταυροι" συμμεριζόμαστε την υπερηφάνεια του επικεφαλής των Κερκυραίων Συνασκουμένων μας για την Ομάδα του και χαιρόμαστε από κοινού για τα υψηλά της επιτεύγματα τα οποία δεν είναι, απλώς, οι καρποί ασκήσεως αλλά, πρωτίστως, Ήθους!


     Και με τον ευφυέστατο σχεδιασμό του προπονητικού τους περιεχομένου από τον επικεφαλής τους Χριστόφορο Κασφίκη, το μόνο βέβαιο που προκύπτει είναι ότι η πρόοδος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" θα συνεχίσει απρόσκοπτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.