Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕΤΑ ...ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ


     Mετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις λόγω βροχερού καιρού και με πολλούς Συνασκουμένους πολύ σκεπτικούς να ρισκάρουν μιαν, ενδεχομένως, άσκοπη άφιξη στον προπονητικό χώρο, κάποιοι  επιμείναμε στη διεξαγωγή και αυτής της ομαδικής Προπονήσεως στην Παραδοσιακή Τοξοβολία και πρώτη απ΄ όλους η καλή μας Αγνή η οποία κατέφθασε με την ωραία μοτοσυκλέτα της, έχοντας μόλις επιστρέψει από την πανέμορφη χειμωνιάτικη Πολωνία.


     Σήμερα, όμως, καλωσορίσαμε και νέους Συνασκουμένους, όπως τον άνθρωπο που έχει κάνει αρκετές φορές τον ...γύρο του κόσμου ως κορυφαίο τουριστικό στέλεχος, τον Αριστείδη με τον εξαιρετικό γιο του Μιλτιάδη, γόνους αρίστου πατρός και πάππου!


     Νέος Συνασκούμενος και ο Ανδρέας ο οποίος, ως Εκπαιδευτής αλλά και ...εκπαιδευόμενος, όπως σεμνά δηλώνει, του Bujinkan, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να εισαχθεί στη χρήση του Τόξου και να τοξεύσει, τελικώς, στη Γραμμή Βολής με την Ομάδα.


     Τέλος, νέος Συνασκούμενος στη σημερινή Γραμμή Βολής και ο Γεώργιος ο οποίος έδειξε από την πρώτη στιγμή την υψηλή αίσθηση γεωμετρημένης αρμονίας που διακρίνει την αντίληψή του.


     Ως Αρχηγός Βολής ο Πρωτεσίλαος υπήρξε, όπως πάντα, αναλυτικός, διεξοδικός και λεπτομερής, με αποτέλεσμα να αφήσει τον χρόνο να φτάσει μέχρι την δύση του ηλίου, χωρίς να μπορέσει να υπάρξει περιθώριο για την προπόνηση Σπαθασκίας, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο πολύ αφιερώνεται ο Πρωτεσίλαος στην Τοξοβολία, οπότε, στις επόμενες Προπονήσεις θα του έχουμε ...κλεψύδρα!


     Και αυτή την φορά, μας γέμισε χαρά η επιβεβαίωση ότι η Παραδοσιακή (Ενστικτώδης) Τοξοβολία είναι "εγγεγραμμένη" στο ..."κύτταρο" της Ανθρωπότητος ως κάτι το συνυφασμένο με αυτήν, παρατηρώντας τον νεαρό Μιλτιάδη να τοξεύει τα πρώτα βέλη του υπό το βλέμμα του υπερήφανου πατέρα του.


     Και όταν ο ήλιος έδυσε και μαζέψαμε  τον εξοπλισμό μας ευχηθήκαμε την επόμενη εβδομάδα α μας λυπηθεί ο καιρός και να μη μας ταλαιπωρήσει με το ενδεχόμενο ...υετίου ...μπουγελώματος, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε περισσότεροι στη Γραμμή Βολής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.