Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

AΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Mε την εργώδη μεθοδικότητα και την επιμονή που τον διακρίνει, ο επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" φτάνει πια στο σημείο να δρέψει τους καρπούς των προσπαθειών του εκπαιδεύοντας ο ίδιος τον Ίππο που του παραχωρείται ευγενώς προς χρήση της Σχολης του. Έτσι, με χαρά παρατηρούμε την αξιοπιστία, πια, του συγκεκριμένου Ίππου στο να δεχθεί την ίππευση από μαθητές του Παραρτήματος. 


     Ήδη, ο Αθανάσιος Ψωρομύτης έχει επενδύσει αρκετές προσωπικές του εργατώρες στην βελτιστοποίηση της συμπεριφοράς του συγκεκριμένου Ίππου ώστε να μπορεί, πλέον, να τον εμπιστεύεται ακόμη και σε βρέφη.


     Παρά ταύτα, την κυρίως ίππευση του νεολέκτου Ίππου, με την υπευθυνότητα που τον διακρίνει, ακόμη την επιφυλάσσει για τον εαυτό του και αυτό αποτελεί δείγμα υπευθυνότητος, του χαρακτήρος του Ηγέτη.



     Η νεαρή φοράδα στα χέρια του επικεφαλής του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" Αθανασίου Ψωρομύτη, εκ του οπτικοακουστικού υλικού που μας αποστέλλεται μετά από κάθε εεκπαιδευτική ημερίδα, δείχνει συνεχώς βελτιωμένη και η φυσική ομορφιά της την προοιωνίζει ως ένα από τα πλέον ωραία πλάσματα που προορίζονται για Έφιππη Τοξοβολία. 



     Και κάθε φορά που αυτή η φοράδα η οποία έχει τόσα κοινά με ένα αυθεντικό "Tarpan" αφιππεύεται από τον φίλεργο Εκπαιδευτή της δείχνει ακόμη πιο ιππεύσιμη και πιο "κούκλα"!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.