Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ 
ΟΜΑΔΙΚΗ  ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ


     Υπό την Αρχηγία Βολής του Υπαρχηγού Ομάδος Πρωτεσίλαου, διεξήχθη και αυτό το Σάββατο η εβδομαδιαία ομαδική Προπόνηση στην Παραδοσιακή Τοξοβολία, στην αγαπημένη μας πλαγιά με το επικλινέστατο έδαφος που αυξάνει την δυσκολία και της κινήσεως αλλά και της εκτιμήσεως των αποστάσεων, μειονεκτήματα τα οποία, όμως, συντελούν στη βελτίωση των τοξευτικών δεξιοτήτων των Συνασκουμένων.


     Η Γραμμή Βολής διαχωρίστηκε και πάλι, με την αναπληρώτρια Αρχηγό Ομάδος Χρυσούλα να αναλαμβάνει την εισαγωγική διδασκαλία των νεοεισερχομένων Μελών μας. 


     Και, όπως φάνηκε, η εισαγωγική διδασκαλία της Χρυσούλας, με την διεξοδικότητά της, έφερε σε σημείο ...διαλογισμού τα εισαγόμενα Μέλη!


     Παρά ταύτα, το αποτέλεσμα της "μυήσεως" ήταν το ζητούμενο και ο φωτογραφικός φακός το κατέγραψε επακριβώς.


     Σήμερα για πρώτη φορά ξεκίνησε να εφαρμόζεται το ασκησιολόγιο που προβλέπεται από το πρόγραμμα βαθμολογήσεως (Rank List) το οποίο, μόλις σήμερα το πρωί σε ειδικό Σεμινάριο για τα Στελέχη της Ομάδος παρέθεσε ο  πρώην Αρχηγός Ομάδος, Αρπάλυκος.


     Η νέα εμπειρία ήταν για τους παρισταμένους αρκετά συναρπαστική ώστε και μετά το πέρας της Προπονήσεως κάποιοι συνέχισαν να επαναλαμβάνουν την άσκηση του πρώτου επιπέδου.


     Ένας καλός καταληκτικός συντονισμός παλαιών και αρχαρίων Μελών στη Γραμμή Βολής έδειξε την ομαδική επιτυχία της Προπονήσεως.


     Στη συνέχεια ακολούθησε η Προπόνηση στη Σπαθασκία εδάφους υπό την διεύθυνση του Πρωτεσίλαου ο οποίος μας ξαναπρόσφερε τις ωραίες στιγμές αυτής της διδασκαλίας η οποία είναι τόσο χρήσιμη όταν "μεταφέρεται" εφίππως.


     Στιγμές όμορφες, σε μιαν ατμόσφαιρα απίστευτα καθαρή στο κέντρο μιας τσιμεντουπόλεως μέσα στην οποία, ακόμη, καταφέρνουμε να ανακαλύπτουμε να ανακαλύπτουμε και να χαιρόμαστε μικρούς ....παραδείσους!


     Και με την απλότητα που χαρακτηρίζει την Ομάδα μας, στο τέλος αυτής της εκπαιδευτικής ημερίδος, έγιναν και οι εγγραφές των νέων Μελών μας από την αναπληρώτρια Αρχηγό και τον Υπαρχηγό της Ομάδος μας, ...γήινα κατά πως αρμόζει σε αναβιωτές των δρομάρηδων Στρατιωτών της Αναγεννήσεως (Αξιών και Ιδεών...)!


     Και η συνέχεια, αργά το απόγευμα, μεταφέρθηκε στον γνωστό κλειστό χώρο, όπου η αναπληρώτρια Αρχηγός Ομάδος Χρυσούλα πήρε αγκαλιά την τετράποδη ...υπεραρχηγό Μέλια, για να συνωμοτήσουν ...διαδικτυακώς, απολαμβάνοντας στιγμές ...ραστώνης, μετά τον κόπο της ημέρας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.