Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


     Ακολουθώντας την σταθερή τακτική του, το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Καλαμάτας" και αυτή την φορά στην ομαδική εβδομαδιαία Προπόνησή του επεδίωξε την ανάπτυξη της τοξευτικής δεξιότητος των Μελών του με ένα ασκησιολόγιο μεσαίων αποστάσεων.


     Όπως πάντα, η καλογραμμένη και περιοεκτικότατη Αναφορά της Αρχηγού Βολής Μ. Αξιοτοπούλου μας ενημέρωσε για ένα "βατό" προπονητικό πρόγραμμα με στατικές και κινητικές ασκήσεις που ενισχύει το στοχαστικό ένστικτο αλλά και την τοξευτική τεχνική.


     Επιπλέον, στην ομαδική αυτή Προπόνηση, οι "Έλληνες Κένταυροι Καλαμάτας" αλλά και ολόκληρη η Ομάδα των "Ελλήνων Κενταύρων", είχαμε την χαρά να καλωσορίσουμε ακόμη μία νέα Συνασκουμένη, την Μαρία, στην οποία ευχόμαστε να απολαύσει τα αγαθά της Παραδοσιακής Τοξοβολίας που όλοι απολαμβάνουμε και θεωρούμε εαυτούς ως προνομιούχους για την έγκαιρην "ανακάλυψή" τους.


     Πραγματικά, αποτελεί μεγάλη προνομία για τον Άνθρωπο των τσιμεντουπόλεων να κατορθώνει να απελευθερώνεται από το ασφυκτικό αστικό περιβάλλον και να εισπνέει καθαρό οξυγόνο εξασκώντας το πνεύμα και το σώμα του με το αρχέγονο όπλο που λέγεται "Τόξο"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.