Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ...ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ


EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ» 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΟΜΑΔΟΣ

• Η συνάντηση πριν από κάθε Προπόνηση Τοξοβολίας θα γίνεται στην έδρα της Ομάδας μέχρι και μισή ώρα πριν την ανακοινωθείσα ώρα της Προπόνησης.

• Από εκεί θα ξεκινάμε όλοι για τον χώρο της Προπόνησης...



     Τα παραπάνω είχε σημειώσει σε ανακοίνωσή της προς τους "Έλληνες Κενταύρους" η αναπληρώτρια Αρχηγός Ομάδος Χρυσούλα Ηλιάδη κι απ΄ ό,τι φάνηκε η ίδια σέβεται και τον εαυτό της και την θέση της όταν σήμερα, με τον κυκλώνα σε πλήρη εξέλιξη, δεν δίστασε και τήρησε την οδηγία της ερχόμενη από Σαρωνίδα στον Λυκαβηττό (!) με τον Σύζυγό της  και το βρέφος της ασχέτως εάν εκ των προτέρων γνώριζε ότι κανείς άλλος δεν θα ήταν παρών σε εφαρμογή της οδηγίας της!

     Πράγματι, σήμερα, με τους ουρανούς να έχουν μετατραπεί σε καταρράκτες για ολόκληρο το τελευταίο δωδεκάωρο, με τον άνεμο να καθιστά επισφαλή κάθε κίνηση με κίνδυνο καταπλακώσεως των πεζών από επιγραφές και δένδρα, με τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα να περιγράφουν την "κίνηση του κυκλώνος" σε ολόκληρη την επικράτεια και στην Αττική, η αναπληρώτρια Αρχηγός Ομάδος ήταν στην έδρα και στην ώρα της εις εφαρμογή της δικής της οδηγίας.

     Αντιπροσωπευτική Ελληνίδα η Χρυσούλα μας γεννήθηκε στο Καζακστάν και διακρίνεται από τα "πλάσματα" μιας κοινωνίας που αγνοούν τον "αυτοσεβασμό" και την "ευθιξία" ως έννοιες, με αποτέλεσμα να "ανθούν' τα δείγματα της κακοδιοικήσεως, ατιμωρησίας και ανευθυνότητος ανάμεσά μας. Έτσι, σήμερα η Χρυσούλα μας έδωσε μια ευκαιρία να αντιληφθούμε ότι υπεράνω των γνωστών Προπονήσεων τίθεται η Προπόνηση ...Αυτοσεβασμού την οποία μας προσέφερε με το παράδειγμά της και με την τετράωρη ταλαιπωρία της του "πήγαινε-έλα" υπό συνθήκες περιβαλλοντικών κινδύνων, απλώς, για να είναι συνεπής απέναντι στον εαυτό της και στην Ομάδα της.

     Την ευχαριστούμε και ελπίζουμε αυτή η πολύ σημαντική και ιδιαίτερη "Προπόνηση" να έγινε ...κατανοητή και από τους υπολοίπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.