Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟΞΕΥΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ...


     Σε ένα συναρπαστικό τοπίο που θυμίζει πολύ την Κοιλάδα του Οργανισμού "Kassai" και με μια νέα στοχαστική "αντίληψη"  διεξήχθη η τελευταία ομαδική Πρoπόνηση Παραδοσιακής - Ενστικτώδους Τοξοβολίας των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".


     Αυτή η νέα "στοχαστική αντίληψη" που εφαρμόσθηκε στη συγκεκριμένη Προπόνηση δεν αποτελεί καινοφανές εφεύρημα των Κερκυραίων Συνασκουμένων αλλά "δόγμα" της παγκόσμιας αγωνιστικής Τοξοβολίας.


     Την φορά αυτή, ο επικεφαλής του Παραρτήματος Χριστόφορος Κασφίκης αναγκάσθηκε να επιλέξει προπονητικό σημείο υπό την πίεση ενός απροβλέπτου κωλύματος κι απ΄ ό,τι φαίνεται τα κατάφερε κατά τον καλύτερο  τρόπο με απολύτως ..."κασσαϊκά" κριτήρια.


     Όπως πάντα στις δράσεις των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας", το οπτικοακουστικό υλικό και αυτής της Προπονήσεως έδειξε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα δυναμισμού και επιδόσεων.αλλά και θετικής υπερβάσεως απρόβλεπτου εμποδίου που σημαίνει πειθαρχημένο διοικητικό πνεύμα!

     Πραγματικά, αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη "δουλειά" που γίνεται στη Κέρκυρα από την Ομάδα μας. Πιο ..."κασσαϊκή" δεν γίνεται!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.