Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Με την "σφραγίδα" της προπονητικής εφευρετικότητος αλλά και της ψυχικής ευγενείας του επικεφαλής του Χριστόφορου Κασφίκη, ξεκίνησε την νέα προπονητική περίοδο το Παράρτημα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας".


     Συντεταγμένοι αλλά και χαλαροί στη Γραμμή Βολής, οι Κερκυραίοι Συνασκούμενοί μας εκπαιδεύονται ...παίζοντας, όπως φαίνονται στο τελευταίο εξαιρετικό τους βίντεο από την ομαδική Προπόνησή τους του τελευταίου Σαββάτου.


     Ανεξαρτήτως φύλου και ηλικιών, η χαρά στα πρόσωπα όλων εμφανής και εμφανέστερη και η εκπαιδευτική επάρκεια όλου του Παραρτήματος.


     Το δυναμικό ξεκίνημά των Κερκυραίων Κενταύρων προοιωνίζει μιαν ιδιαίτερα δυναμική χρονιά αλλά δεν είναι και το μόνο θετικό.


     Στα μελλοντικά σχέδια του Παραρτήματος, όπως μας ενημερώνει ο επικεφαλής του Χριστόφορος Κασφίκης στην τακτική Αναφορά του, τα Μέλη του Παραρτήματος θα ιδρύσουν "Τράπεζα Αίματος" με εθελοντική προσφορά αιμοδοσίας των ιδίων, θα παρακολουθήσουν συναυλίες συμφωνικής μουσικής και διαλέξεις στην "Αστρονομική Εταιρεία Κερκύρας", θα συμμετάσχουν σε εργασίες καθαρισμού του ιστορικού κέντρου του νησιού τους με την Ομάδα "Όλοι μαζύ μπορούμε για την Κέρκυρα" της οποίας συνιδρυτής είναι ο Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης, θα συγκεντρώσουν τρόφιμα για τους ενδεείς σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού, ενώ, τέλος, τον Οκτώβριο θα οργανώσουν δημόσια διάλεξη με θέμα την Ενστικτώδη Τοξοβολία.


     Το πνεύμα των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" αντάξιο του τοπικού Πολιτισμού γοητεύει με την ποιότητα της ευποιίας του και η μέχρι τώρα δράση τους αποτελεί εγγύηση ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς για το μέλλον!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.