Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

100%


     Μετά την επιτυχή διεξαγωγή των πρακτικών της εξετάσεων κατά τις οποίες επέτυχε επί έξι καλπαστικών εξόδων έξι βέλη επί του στόχου (ποσοστό επιτυχίας 100%) όπως ήδη ανακοινώθηκε σε προηγούμενη ανάρτησή μας στην οποία παρατίθεται και οπτικοακουστικό υλικό, η Εριθέλγη-Διονυσία Μεραμβελιωτάκη επέτυχε την ανώτατη βαθμολογία και στις θεωρητικές εξετάσεις της οι οποίες διεξήχθησαν από τον Εκπαιδευτή Δημήτριο Π. Χρήστου-Αρπάλυκο και τον Εκπαιδευτή Κωνσταντίνο Δαμιανάκη.


     Σήμερα, 7η Σεπτεμβρίου 2018, οι δύο Εκπαιδευτές-εξεταστές ανεκοίνωσαν στο Δ.Σ. της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας" το τελικό αποτέλεσμα των εξετάσεων (πρακτικών και θεωρητικών) της Εριθέλγης-Διονυσίας Μεραμβελιωτάκη ανερχόμενο σε ποσοστό επιτυχίας 100%, ήτοι το υψηλότερο αποτέλεσμα διαπιστεύσεως Εφιπποτοξότη και, εν προκειμένω, Εφιπποτοξότριας! 

     Το Δ.Σ. της "Ελληνικής Εφιπποτοξοτικής Εταιρείας" η αναπληρώτρια Αρχηγός, τα Στελέχη και τα Μέλη της Ομάδος των "Ελλήνων Κενταύρων" συγχαίρουν την επιτυχούσα, τον Ίππο της, καθώς και τους Εκπαιδευτές-εξεταστές της Εφιπποτοξότες Δημήτριον Π. Χρήστου-Αρπάλυκο και Κωνσταντίνο Δαμιανάκη για την άριστη διεξαγωγή της δύσκολης εξεταστικής διαδικασίας, δοθέντος ότι όλη η εξέταση έγινε σε Σταύλο του εξωτερικού και μέσω Skype.

     Αγαπημένη μας Εριθέλγη-Διονυσία καλώς ήλθες στην μεγάλη, παγκόσμια, οικογένεια των Εφιπποτοξοτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.