Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
ΤΩΝ
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Ανάμεσα στα πανέμορφα τετράποδα της πολυμελούς αγέλης της κ. Μάρθας Κοκονίδου, ο Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος", Εφιπποτοξότης Γεώργιος Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης, δέχθηκε φίλους από την Ελλάδα και την Γερμανία για να γνωρίσουν τον χώρο όπου δραστηριοποιούνται τα Μέλη του Παραρτήματος.


     Στη χαλαρή ατμόσφαιρα ενός από τα πλέον γραφικά φυσικά τοπία της Ευβοίας, ο Ιφικράτης, οι "Έλληνες Κένταυροι Χαλκίδος" και οι φίλοι της Ομάδος ασκούνται και απολαμβάνουν εκείνες τις στιγμές που μόνον ένας Σταύλος μέσα στο 'πράσινο" μπορεί να προσφέρει.


     Οι φίλοι μας, αυτή τη φορά χάρηκαν βόλτες με τα αλογάκια της όμορφης αγέλης είτε κατά μόνας είτε με την συνοδεία και επίβλεψη του Ιφικράτη.


     Αυτά τα αλογάκια, πραγματικά, υπό τις ήρεμες και φυσικές συνθήκες της καθημερινότητός τους, έχουν αναδειχθεί σε ιδανικούς "Δασκάλους" για κάθε ένα που, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, θέλει να χαρεί την απόλαυση της Ιππασίας αλλά και της Έφιππης Τοξοβολίας.


  Κι αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοί μας χάρηκαν με ασφάλεια αυτό που προσδοκούσαν, τον Ίππο και την Ιππική.


     Αλλά εκτός του Ίππου και της Ιππικής, ο Ιφικράτης μερίμνησε ώστε οι επισκέπτες του να χαρούν και τα οφέλη της Παραδοσιακής Τοξοβολίας, στον ίδιο αυτό χώρο πολλαπλών δυνατοτήτων. 


     Και μέσα σε αυτόν τον καταπράσινο "παράδεισο"  η χαρά του Τόξου είναι ακόμη μεγαλύτερη.


     Όμως, μη φανταστεί κανείς ότι κι εμείς οι εν ...Αθήναις που βρισκόμαστε μόλις μιαν ώρα απόσταση από την Χαλκίδα ...ζηλεύουμε. Κάθε άλλο, διότι σε λίγες ημέρες, 25 και 26 Αυγούστου, θα είμαστε εκεί για να χαρούμε και τον καταπράσινο Σταύλο της κ. Μάρθας Κοκονίδου και πολλά άλλα που μας επιφυλάσσει ο αγαπημένος μας Ιφικράτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.