Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Με την εξαγγελία της μετακινήσεως του προπονητικού χώρου σε νέο, εξίσου ιδανικό για τις δραστηριότητες των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" έκλεισε η Αναφορά της τελευταίας Προπονήσεως του επικεφαλής του τοπικού Παραρτήματος Συνασκουμένου Χριστόφορου Κασφίκη.


     Ευρηματική και αυτή η Προπόνηση, όπως κατά κανόνα όλες οι Προπονήσεις των Κερκυραίων Συνασκουμένων μας, με μικρή συμμετοχή στη Γραμμή Βολής λόγω υψηλών θερμοκρασιών και αυξημένης υγρασίας, αλλά με μεγάλα οφέλη και αυτή την φορά.


     Μέσα στο πλαίσιο της πολυδιάστατης προπονητικής προσεγγίσεως που διακρίνει τις "σχεδιάσεις" του επικεφαλής του Παραρτήματος, αυτή την φορά δόθηκε έμφαση στην ισορροπημένη εξάσκηση και των δύο χειρών του Τοξότη στον χειρισμό του Τόξου, καταλήγοντας σε ένα αμφιδέξιο αποτέλεσμα.


     Επίσης, αναπτύχθηκαν "σενάρια" δυσκολιών τοξεύσεως τις οποίες θα έπρεπε να υπερβούν οι Συνασκούμενοι και, γενικώς, ένα ασκησιολόγιο που "τραβούσε" προς τα "πάνω" τους συμμετέχοντες.


     Κι αυτή τη φορά η συγκομιδή των τροπαίων ήταν ενδεικτική του επιπέδου των Κερκυραίων Συνασκουμένων μας και ευνόητο αποτέλεσμα όσων προπονούνται συστηματικώς.


     Οι τοξεύσεις, με την γνωστή "δυναμική" των ...Φαιάκων, άφησαν το "αποτύπωμά" τους και πάλι διαπερνώντας τον στόχο, αναδεικνύοντας λίαν αποτελεσματικά και τα καινούργια βέλη της Ομάδος από μπαμπού.


     Η δική μας ευχή είναι να χαρούμε στην επόμενη ανάρτησή μας τον νέο προπονητικό χώρο των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" όπως πάντοτε δυνατό και γόνιμο τοξευτικής προόδου, όπως μας έχει συνηθίσει να τον βλέπουμε σε κάθε Προπόνηση..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.