Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙΣ, 
Ή, 
ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕΙΣ;


     Τελικώς, είναι κάποιες στιγμές που δεν ξέρεις αν τον απείθαρχο θα πρέπει να τον αποκεφαλίσεις ή να τον ...παρασημοφορήσεις... Κι όσο το σκέφτεσαι, όταν ο απείθαρχος αρχίσει να σε πλακώνει στα ...φιλιά, τότε γίνεται το απερίγραπτο...


     Σήμερα η Σκύθισσα εκ ...Καζακστάν Χρυσούλα, έλαβε την εντολή από τον Ούννο να μην τοξεύσει χωρίς παράγγελμά του αλλά, εκείνη μπούκαρε έφιππη κι ακάθεκτη καλπάζοντας κι αλαλάζοντας στο κλειστό Ιππευτήριο κι άρχισε να εκτοξεύει τα βέλη της πλάι στ΄ αφτιά του Εκπαιδευτή της. Σκηνές μογγολικής στέπας με αχαλίνωτους καλμούκους εν δράσει! Θριαμβικότερη είσοδος στην Έφιππη Τοξοβολία με έναν Ίππο τον οποίο εκπαίδευσε μόνη της, δεν θα μπορούσε να γίνει:


     Κυρίες και Κύριοι, Χρυσούλα Ηλιάδη, η, από σήμερα, Αναπληρώτρια Αρχηγός των "Ελλήνων Κενταύρων", ελπίζοντας, απλώς, να της μετριάσουμε τη ...φόρα που θυμίζει καταιγίδα στο φαράγγι Γιόλιν Αμ.  Πρώτη Γυναίκα στο πηδάλιο των "Ελλήνων Κενταύρων"!


     Για όλα μας τα Στελέχη είμαστε υπερήφανοι στους "Έλληνες Κενταύρους" διότι όλα χαρακτηρίζονται από Ήθος και υψηλές δεξιότητες και κάθε φορά αυτός ο κανόνας επαναλαμβάνεται, όπως και με την Χρυσούλα την οποία όλοι, τελικώς, συγχαίρουμε παρά την παρορμητικήν απειθαρχία της η οποία σήμερα, παρ΄ ολίγον να μετατρέψει τον Ούννο σε ...κοντοσούβλι! Χαλάλι της! Ο Ούννος, πάντως, νοιώθει σταθερά ευδαίμων εν μέσω όλων αυτών των γενναίων πλασμάτων, ελάχιστα ανησυχών για την ακεραιότητά του, εμπιστευόμενος πλήρως τις ικανότητες των εκπαιδευομένων του!


     Αλλά και ο Παντελής μας, σήμερα έδειξε μια υπέροχη "συνομιλία" με τον τετράποδο Sepp με τον οποίο ξαναβρίσκει, σιγά-σιγά, την καλή του επαφή με την Ιππασία και τα όσα υπέροχα πέτυχε εκπαιδευόμενος με τον Αρπάλυκο στη μακρυνή Αγγλία.


     Με Εκπαιδεύτριά του την Χρυσούλα, στο σημερινό του μάθημα ο Παντελής κατάφερε εκτεταμένα εδραία τροχαστικά με τον θρυλικό, πια, επιβήτορά μας και άνετο κάθισμα άνευ συνεργημάτων και, επειδή, μας διαβάζουν και κάποιοι ..."προπονητές" που πήραν ταχυδρομικώς το "δίπλωμά" τους από την ...ιθαγενή Ομοσπονδία Ιππασίας τους εξηγούμε ότι "συνεργήματα" είναι και οι ηνίες, όντες βέβαιοι ότι θα χρειαστεί να τους εξηγήσουμε και τι είναι οι ...ηνίες!


     Ο καλόκαρδος και πολυαγαπημένος σε όλους Παντελής μας, συνδέθηκε τόσο στενά και γρήγορα με τον Sepp που πραγματικά όσοι τους παρακολουθούσαμε είπαμε ...'το ιδανικό δίδυμο"!


     Τέλος, πάντων, ακόμη να βρούμε τι λάθος κάνουμε στους "Έλληνες Κενταύρους" και όλοι είμαστε ευτυχισμένοι και προοδεύοντας εν μέσω ηλιθίων που δυστυχούν και βαλτώνουν!...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.