Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΑΠΟ ΤΟΥΣ 
"ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ"


     Ο κανόνας "από το καλό στο καλύτερο..." ισχύει πάντοτε για τους απανταχού "Έλληνες Κενταύρους" οι οποίοι, μετά από κάθε αλλαγή, βρίσκονται σταθερά ολοένα και πιο πολύ κερδισμένοι. Αυτό ίσχυσε και στη περίπτωση των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" μετά την αλλαγή του προπονητικού τους χώρου, από την πανέμορφη "αυλή" που ξέραμε, σε μία καταπληκτικού φυσικού κάλλους κατάφυτη περιοχή στην οποία ενδημεί κι ένας επιπρόσθετος απρόσμενος ...μποναμάς: Μια πανέμορφη φοραδούλα.


     Ο νέος προπονητικός χώρος των "Ελλήνων Κενταύρων Κερκύρας" εμφανίζει μια χρηστική πολυπρισματικότητα με δυνατότητες εφαρμογής πλούσιων ασκησιολογίων για κάθε εκπαιδευτικήν ημερίδα και, βεβαίως, δυνατότητα τοξεύσεων σε μεγάλες αποστάσεις.


     Υπ΄ αυτές τις ευεργετικές συνθήκες, στην τελευταία τους Προπόνηση και πρώτη στο νέο τους χώρο, οι "Έλληνες Κένταυροι Κερκύρας" είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και δύο νέα Τόξα για τα οποία μας ενημέρωσε λεπτομερώς στην Αναφορά του ο επικεφαλής του Παραρτήματος Συνασκούμενος Χριστόφορος Κασφίκης.


     Βεβαίως, ο νέος χώρος δεν ενδείκνυται, μόνον, για προπονητική εργασία αλλά και για χαλάρωση με όλα τα προβλεπόμενα ...αξεσουάρ.


     Δυναμική, όπως πάντα και αυτή η Προπόνηση των Κερκυραίων Συνασκουμένων μας.


     Και η Γραμμή Βολής πάντα αρμονική σε κάθε στάση τοξευτική έδειξε τη γνωστή συνοχή που χαρακτηρίζει τους "Έλληνες Κενταύρους Κερκύρας".


     Εκείνο όμως που πραγματικά εντυπωσιάζει τους "επαίοντες" από την προσεκτικήν ανάγνωση του οπτικοακουστικού αυτής της Προπονήσεως είναι οι θετικές αντιδράσεις της ...φοραδούλας που παρατηρεί ήρεμη τις τοξεύσεις που γίνονται μπροστά της. Κι αυτό είναι μια επιτυχής, πρώτη, εισαγωγή του Ίππου στο Τόξο και στη χρήση του Τόξου, προετοιμάζοντας τον Ίππο για μελλοντικήν Έφιππη Τοξοβολία.


     Και το ακόμη εντυπωσιακότερο, ο μικρός Δημήτρης με την υπέροχη τοξευτική τεχνική του η οποία ηρεμεί τόσο την φοραδούλα η οποία σκύβει το κεφάλι της ως ένδειξη γαλήνης και χαλαρότητος.  Και μπορεί το κράτημα των βελών να είναι λάθος, αλλά όλα τα υπόλοιπα και πολύ σημαντικότερα είναι τόσο ιδανικά σε αυτή την φωτογραφία ώστε να μας κάνει βέβαιους ότι ο Δημήτρης με την φοραδούλα μπορούν σύντομα να γίνουν έως και ιδανικοί συνεργάτες στην Έφιππη Τοξοβολία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.