Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 
ΤΩΝ 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ"


     Συνεπής στα καθήκοντά του να διατηρήσει "αξιόμαχα" για Έφιππη Τοξοβολία τα υπέροχα τετράποδα της Κοιλάδος της περιοχής του,  ο Αρχηγός του Παραρτήματος των "Ελληνων Κενταύρων Χαλκίδος" Εφιπποτοξότης Γεώργιος Σταυριανόπουλος - Ιφικράτης, συνέχισε και σήμερα τις καλπαστικές του εξόδους στον ...αεροδιάδρομο του ιδανικού κτήματος της Ιππαγωγού κ. Μάρθας Κοκκονίδου.


     Προοδεύοντας σημαντικά στη σχέση του με τον Ίππο, ο Αρχηγός του Παραρτήματος των "Ελλήνων Κενταύρων Χαλκίδος"  επινοεί και δικές του μεθόδους διορθώσεως συμπεριφορικών σφαλμάτων των τετραπόδων που ιππεύει μη διστάζοντας να εφαρμόσει και ρηξικέλευθες μεθόδους, όπως αποκαλύπτονται και στην παραπάνω φωτογραφία όπου τον βλέπουμε να τοξεύει διατηρώντας τις ηνίες στην έλκουσα χείρα προς αποτροπή εκτρεπτικής τάσεως του Ίππου μετά την άφεση του βέλους.


     Η ίδια η ικανότατη Ιππαγωγός δεν παραλείπει να προπονείται και να βελτιώνει την "εικόνα" της σε κάθε Προπόνηση.


     Σε λίγες ημέρες θα επαναληφθεί η ομαδική επίσκεψή μας και Προπόνηση στο συγκεκριμένο χώρο ώστε να απολαύσουμε και πάλι την υπέροχη προηγούμενη εμπειρία που βιώσαμε. Μείνετε συντονισμένοι όλοι οι "Έλληνες Κένταυροι" και με το  σακίδιό σας ...έτοιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.